Kesäpurjehdus Varuna Yacht Clubilla Pattayalla

Seuraava on sponsoroitu/mainos. Artikkeli ja mielipiteet ovat omia.

Kesäpurjehdus Varunassa

Pandemia on merkinnyt sitä, että ulkomaan kesäloma ei ole mahdollista tänä vuonna ja sekä thaimaalaiset että ulkomailla asuvat etsivät loma- ja vapaa-ajan vaihtoehtoja maassa.

Bangkokin asukkaiden suosimat kohteet ovat 2–3 tunnin säteellä kaupungista.

Yksi Thaimaan vähemmän tunnetuista helmistä on Royal Varuna Yacht Club Pattayalla.

Perheystävällinen, vain jäsenille tarkoitettu purjehdusseura sijaitsee rannalla lähellä Royal Cliff -hotellia.

Klubi on tarkoitettu rannalle vesille lasketuille veneille, sekä katamaraaneille että yksirungoille.

Pätevät ohjaajat kouluttavat sekä lapsia että aikuisia aloittelijoista kokeneisiin purjehtijiin thain ja englannin kielellä. Osallistuakseen ei tarvitse omistaa venettä, sillä seuralla on vuokraveneitä.

Klubilla on ravintola, majoitus ja uima-allas.

"Se on täydellinen pakopaikka Bangkokista. Purjehtimisen oppiminen on hienoa toimintaa lapsille, joilla he voivat päästä ulos terveellisessä ympäristössä, urheilussa, jossa on mahdollista säilyttää sosiaalinen etäisyys", sanoi Susan Williams, kahden lapsen äiti, joka oppi purjehtimaan RVYC:ssä. . "Se on turvallista lapsille sekä vedessä että sen ulkopuolella."

"RVYC on fantastinen perhekeskus kaikille ikäryhmille ja kansallisuuksille", sanoi rouva Koravic Bhanubandh Na Ayudhaya, joka vietti lapsuuden viikonloppunsa RVYC:llä purjehtien ja jonka poika purjehtii nyt myös Varunassa.

Seuran jäsenyys on avoin kaikille purjehduskokemuksesta riippumatta.

Mukana on yli 400 jäsentä 40 kansallisuudesta.

"Ihmiset ovat joskus tyrmistyneitä nimestä" huvivenesatama "mutta tämä ei ole suuri hieno huvivenesatama, vain loistava paikka perheille, joka on tunnustettu yhdeksi maailman parhaista pienistä purjehdusseuroista", sanoi Barry Osborne, General Manager. 

Klubi on vain jäsenille, mutta jäsenmaksut ovat kohtuulliset ja saatavilla sekä yksityishenkilöille että perheille.

"Tänä matkustusrajoitusten aikana purjehduksen oppiminen Royal Varuna Yacht Clubilla on loistava tilaisuus hankkia elinikäinen taito terveellisessä ympäristössä"  

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/