Voimakasta sadetta ja ukkosmyrskyjä on ennustettu suurimmassa osassa Thaimaata, mukaan lukien Pattayan alue

Thaimaa-

Thaimaan ilmatieteen laitos on ennustanut, että tänä aamuna on tulossa lisää sadetta suurimmassa osassa maata. Andamaanienmeren yli vallitsevan lounaismonsuunin ja Vietnamin peittävän matalapainesolun ohjaamana satunnaisten myrskyjen ennustetaan kattavan merkittävän osan maasta seuraavan 24 tunnin aikana.

Tämän odotetaan ajoittain tuovan yksittäisiä voimakkaita sadekuuroja ja mahdollisia tulvia osissa maata.

Pattayassa ja Chonburissa sateen mahdollisuus on tänään kuusikymmentä prosenttia, ja sen odotetaan olevan enimmäkseen pilvistä ja satunnaisia ​​ukkoskuuroja kattaa osia alueesta koko päivän. Iltapäivän odotetaan olevan melko selkeää ja sadekuuroja on luvassa tänä iltana. Alueelle ennustetaan jopa 35 astetta.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/