Mielipide: Thaimaan matkustusrajoitukset sekä terveys ja turvallisuus - Mitä odottaa seuraavaksi? Kirjailija: Andrew J. Wood

Seuraava on mielipide ja sisällä olevat ajatukset ja kirjoitukset ovat tekijöiden omia. Voit lähettää oman mielipiteesi julkaistavaksi osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com
-=-=-=-=-=-=
BANGKOK:
Heti koronaviruspandemian alussa olin aivan varma, että ihmiset matkustavat uudelleen vain, jos he kokevat sen turvalliseksi uudessa Covid-19-maailmassa ja kun heillä on siihen ylimääräistä rahaa. Vakuutumukseni tuohon mantraan on tänään yhtä vankka kuin kaikki ne kuukaudet sitten.
-=-===-=-==
Vaikka Thaimaa pidetään nykyään turvallisempana, eikä sillä ole ollut uusia paikallisia infektioita viimeisten 4 viikon aikana - entä muu maailma? Kun tänä viikonloppuna on saavutettu uusia valitettavia virstanpylväitä - nyt yli 10 miljoonaa tapausta ja 500,000 XNUMX kuolemantapausta maailmanlaajuisesti - suurin osa ennusteista näyttää olevan laajalti merkkejä. Ei enempää kuin Yhdysvalloissa.
-=-=-=-=
Yhdysvalloissa 1 neljäsosa kaikista koronavirustapauksista ja kuolemantapauksista maailmanlaajuisesti sen rajojen sisällä – 4 2,510,000 44,000 tapausta, mukaan lukien 125,000 73,000 uutta tapausta päivittäin ja 19 2,500 kuolemaa – USA on kaikista pahin. Olin pahoillani lukiessani BBC:n kautta, että Intiassa Delhi on nyt maan pahiten kärsinyt alue, jossa on noin XNUMX XNUMX rekisteröityä Covid-XNUMX-tapausta ja ainakin XNUMX XNUMX kuolemantapausta.
-=-=-=-=-
Delhillä on ollut monia haasteita, mukaan lukien hajanainen paikallinen ja alueellinen lääninhallitus, joka ei aina nähnyt silmää silmään, ja väestö, jolla ei ollut tahtoa noudattaa hygienian ja sosiaalisen etäisyyden suuntaviivoja. Se on myös valtio, jolla on monia rajoja, mikä vaikeuttaa eristämistä.
-=-=-=-=-=-
Thaimaan osalta olemme onnistuneet hyvin. Uusia vahvistettuja koronavirustapauksia tai kuolemantapauksia ei raportoitu pitkään aikaan, joten kokonaismäärä (tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen) on 3,162 58 tapausta ja 34 kuolemaa tammikuun jälkeen. Ei uusia paikallisia infektioita XNUMX päivään eikä uusia kuolemia.
-=-=-=-=-=
Olemme olleet erittäin tiukkoja, ja vahva Thaimaan hallitus on hallinnassa ja sen kansalaiset ovat noudattaneet erinomaisesti myös ulkonaliikkumiskiellon aikana, kun se oli voimassa. Se, mitä ympäri maailmaa tapahtuu, on tärkeää Thaimaalle. Meidän on noustava ylös ja huomioitava. MIKSI?
-=-=-=-=-
Haluammeko tai emme, olemme hyvin yhteydessä toisiinsa. Maailmanlaajuisesti 10 miljoonaa tapausta on 1.5 ihmistä 100: sta, jotka ovat saaneet koronaviruksen MAAILMAN, ja joidenkin raporttien mukaan se on korkeampi. Ilman Covid-19: tä maailmanlaajuisesti hallinnassa, me kaikki kärsimme.
-=-=-=-=-=
Onko VASTUULLISTA avata rajojamme ja lentokenttiämme Thaimaassa vierailijoille ympäri maailmaa, kun Euroopan, Amerikan, Lähi-idän ja Aasian maat näkevät edelleen koronaviruksen hotspotteja ja kuolemia? Henkilönä, joka on panostanut voimakkaasti vieraanvaraisuuteen ja matkailuun, olen vastahakoinen, mutta minun on sanottava KYLLÄ, se olisi vastuutonta.
-=-=-=-=-=
Jos olisin Thaimaan pääministeri, mikä olisi vastaukseni? Minun ei tarvitse sanoa sitä.
-=-=-=-==-=-
Ensi viikolla Thaimaan odotetaan antavan useita merkittäviä ilmoituksia. COVID-19-tilanteenhallintakeskus (CCSA) julkistaa maanantaina yksityiskohdat ensimmäisen vaiheen 5 rajoitusten keventämisestä, jonka on määrä alkaa 95. heinäkuuta. Maannaapureidemme lisäksi en näe, että hallitus vaarantaisi kaiken viimeisen XNUMX päivän hyvän työn Hätätila Thaimaassa julistettiin 26. maaliskuuta 2020. Toivon, että niin ei olisi - matka- ja matkailutöiden vuoksi - Thaimaan pääministeri ei uhkapeli rajojen ja lentokenttien avaamisesta kokonaan. Se olisi niin riskialtis siirto.
-==-=-=-=-
Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen rohkaisi minua puhuessaan rokotuksista, ja hän ilmoitti, että Euroopan unioni tekee kaikkensa varmistaakseen, että kaikilla tämän maailman ihmisillä on mahdollisuus saada rokotetta, EI KOSKEVA asuinpaikkaansa. Hän sanoi myös, että meidän on oltava valmiita valmistamaan ja ottamaan käyttöön tällainen rokote kaikkialla Euroopassa ja muualla maailmassa. Varsinkin köyhemmille maille. MIKSI?
-=-=-=-=-=-=
Koska hänkin tunnistaa yhteytemme. Että olemme kaikki yhteydessä toisiinsa. Kukaan ei ole saari, ja meidän kaikkien on tehtävä osuutemme suojellaksemme yhtä maailmaa, olemme yksi kansa. Olemme kaikki yhteydessä toisiinsa.
-=-=-=-=-=-=-
Haluaisin sanoa turvalliset matkat, mutta sen sijaan haluaisin sanoa:
Pysy turvassa, pysy terveenä.
Andrew J Wood
-=–=-=-=-=-

Tietoja kirjoittajasta:

Andrew J Wood syntyi Yorkshiressa Englannissa, hän on ammattimainen hotellipitäjä, Skalleague ja matkakirjailija. Andrewlla on 48 vuoden kokemus vieraanvaraisuudesta ja matkailusta. Hän on valmistunut hotellista Edinburghin Napierin yliopistosta. Andrew on entinen Skål Internationalin (SI) johtaja, SI Thaimaan kansallinen presidentti ja tällä hetkellä SI Bangkokin presidentti ja sekä SI Thailandin että SI Asian varapuheenjohtaja. Hän on säännöllinen vieraileva luennoitsija useissa Thaimaan yliopistoissa, mukaan lukien Assumption Universityn Hospitality School ja Japan Hotel School Tokiossa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/