Covid-19-kulujen seurannasta vastaava Thaimaan komitea sanoo olevansa läpinäkyvää rahoitusapuvarojen käytössä

BANGKOK(NNT) - Edustajainhuoneen komitea, joka seuraa menoja COVID-19-pandemiaan liittyen, on kutsunut Kansallisen talous- ja sosiaalisen kehityksen neuvoston (NESDC) toimiston pitämään ensi viikolla tiedotustilaisuuden, jossa se käsittelee avoimuuden tarve tuen maksamisessa.

Talouden ja yhteiskunnan kunnostamiseen COVID-19:n valossa varojen käyttöä valvovan erityiskomitean ensimmäisessä kokouksessa jäsenten kesken käytiin kiivasta keskustelua ja puheenjohtajan esitystä.

Komitean johtaja Paiboon Nititawan vaati, että hän noudattaa istunnon parametreja ja antoi kaikille jäsenille mahdollisuuden puhua, jopa väitteiden valossa. Hän sanoi, että erimielisyydestä huolimatta toimielimissä ei ole ristiriitaa ja se aikoo jatkossakin varmistaa avustusmenojen läpinäkyvyyden sekä varmistaa, että kaikille kansalaisille annetaan apua. Ensi viikolla elimen on harkittava 1 biljoonan bahtin lainaluottoa ensimmäistä kertaa ja se on pyytänyt NESDC:tä toimittamaan lisätietoja ennen toista tarkistusta. Valiokunta tutkii pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritysten) likviditeetin tukemista ja Thaimaan pankin (BOT) rahastojen tukemista yksityiselle sektorille.

Kansalaiset ja pk-yritykset, joihin tilanne vaikuttaa, voivat kertoa tarpeistaan ​​toimikunnalle numerossa 084-9798879.

Lähde: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/