Tunnettu paikallinen Pattaya Bar Omistaja sanoo, että viihdesäännöt ovat täytäntöönpanokelvottomia, kannattamattomia

Pattaya-

Merkittävä thaimaalainen yrityksen omistaja, joka omistaa useita thaimaalaisia ​​viihdepaikkoja Pattayan alueella, puhui paikallislehdistölle tänään ennen kuin Covidin keskus julkistaa lopulliset säännöt ja määräykset Thaimaan baarien ja klubien avaamisesta huomenna. -19 Tilannehallinto. Hän ei ollut optimistinen.

Narathip Podrerk sanoi, ettei kansainvälisten turistien puute vaikuttaisi hänen liiketiloihinsa, sillä hänen pääasiallinen yleisönsä oli Thaimaan kansalaisia, sekä paikallisia että kotimaisia ​​matkailijoita. Hän oli kuitenkin syvästi huolissaan ehdotetuista säännöistä ja mahdollisuudesta panna ne täytäntöön sekä mahdollisista sekaannuksista ja epäjohdonmukaisuuksista, jotka liittyvät sääntöjen noudattamista valvoviin viranomaisiin.

Hän sanoi, että erityisesti laulua ja tanssia koskevia sääntöjä oli lievennettävä (viimeisessä ehdotuksessa todettiin, että heidät todennäköisesti sallittaisiin samaan pöytään) ja että kun ihmiset ovat juoneet muutaman drinkin, sitä olisi vaikea lopettaa. Hän sanoi, että paikkojen pitäminen vastuussa tanssimisesta tai laulamisesta oli "mahdotonta". Hänen mielestään säännöt olivat liian tiukat nykyisille virallisille Covid-19-määrille Thaimaassa ja Pattayassa. Thaimaa on kestänyt 34 päivää ilman vahvistettua paikallisesti leviävää virustapausta, ja Pattaya lähestyy nopeasti kolmea kuukautta.

Narathip kuitenkin kertoi, että hän aikoi avata tapahtumapaikansa uudelleen huolimatta siitä, että laskut, kuten vuokrat, kertyivät, ja hän halusi antaa henkilökunnalleen mahdollisuuden palata töihin ja ansaita tuloja. Hän toivoi, kuten muutkin tapahtumapaikat, kuten ravintolat ja ostoskeskukset, että sääntöjä kevennetään ja kevennetään ajan myötä.

Muita sääntöjä, jotka ovat saaneet huolta viihdepaikkojen omistajista eri puolilla maata, eivät olleet oluttornit tai pullopalvelu, mikä on merkittävä voittolähde, ei juomista henkilökunnan kanssa, mikä aiheuttaisi huomattavia ongelmia maan tuhansille emäntäbaareille, ei kannustavia kampanjoita. väkijoukkoja, joihin voi kuulua bändien, DJ:n tai juhlien mainostaminen etukäteen sekä sosiaalisen etäisyyden rajoitukset, jotka edellyttävät, että jopa samassa pöydässä ja ryhmässä olevien asiakkaiden on oltava vähintään metrin etäisyydellä toisistaan. Ehdotettu yhden ryhmän raja viiteen oli myös suuri huolenaihe, erityisesti thaimaalaisissa paikoissa, koska thailaiset matkustavat ja juhlivat isommissa ryhmissä.

Odotettu ilmoitus viihteen säännöistä ja määräyksistä ja todennäköinen virallinen ilmoitus vaiheen viiden avauksista odotetaan huomenna. Viidennen vaiheen tarkkaa alkamispäivää ei ole virallisesti vahvistettu, mutta CCSA:n mukaan viime viikolla on todennäköisesti heinäkuun ensimmäinen keskiviikko.

Pattaya News huomauttaa, että monet yritysten omistajat odottavat lopullisia sääntöjä, määräyksiä ja virallisia ilmoituksia ennen kuin virallisesti ilmoittavat uudelleen avaamisesta.

Kuva:77kaoded

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.2 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/