Moottoripyörän kuljettaja kuoli törmättyään pakettiautoon ulkomaisten matkustajien kanssa Pattayalla

Pattaya-
43-vuotias moottoripyöränkuljettaja julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla törmättyään tila-autoon risteyksessä Pattayalla viime yönä.

Pattayan kaupungin poliisin everstiluutnantti Pongsawat Siriphonnoppakhun sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 8 Wat Boonkanjanaramin risteyksessä.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän, joka oli törmännyt vaurioituneen valkoisen tila-auton takaosaan risteyksestä.

Moottoripyörän kuljettajan ruumis, joka tunnistettiin 43-vuotiaaksi Tanakrit Saejangiksi, löydettiin lähistöltä. Pelastushenkilöstön mukaan hän kuoli törmäyksessä. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan.

Matkaoppaana työskentelevä tila-auton kuljettaja Suthep Jearanaibanyong kertoi Pattaya Newsille pysäyttäneensä tila-auton punaiseen valoon. Hänellä oli tila-autossa useita ulkomaalaisia ​​matkustajia.

Yhtäkkiä moottoripyörä, joka ajoi väitetysti suurella nopeudella, törmäsi hänen tila-autonsa takaosaan. Hän tai hänen matkustajansa eivät loukkaantuneet onnettomuudessa.

Pattayan poliisi tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-materiaalia selvittääkseen tapahtumien tarkan järjestyksen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/