Suunnitellun Pattaya Monorail -hankkeen ympäristöarvioinnin odotetaan valmistuvan syyskuussa

Pattaya-
Pitkään suunnitellun Pattayan monorail-hankkeen YVA-selvityksen (Environment Impact Assessment) odotetaan valmistuvan tämän vuoden syyskuussa.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem kertoi The Pattaya Newsille aiemmin tällä viikolla, että "Pattayan monorail-hanke on osa itäisen talouskäytävän (EEC) yleistä työtä."

"ETY-kehitysprojektit on suunniteltu parantamaan Thaimaan itäosan yleistä infrastruktuuria ja niissä on useita yksittäisiä projekteja."

”Keskustelut ovat osa Pattayan monorail-hankkeen YVA-selvitystä. Olemme saaneet kaksi julkista kuulemistilaisuutta aiemmin päätökseen."

"Kolmas keskustelu käytiin aiemmin tällä viikolla Feedersin ideoista, mikä tarkoittaa muiden liikenteen solmukohtien, kuten linja-autoasemien ja rautatieasemien, sekä matkailunähtävyyksien, kuten Walking Streetin tai Terminal 21:n yhdistämistä ja syöttämistä monorail-projektiin."

"Kaikki Pattayan yksiraitehankkeen YVA-selvitykset odotetaan valmistuvan tänä syyskuussa. Lisätietoa hankkeesta ja rakentamisesta julkistetaan kuulemistilaisuudessa tuolloin. Pormestari päätti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/