Thai Vietjet auttaa tuomaan kotiin 69 kotimaalaista Vietnamista

Bangkok, 24. kesäkuuta 2020) – Eilen illalla Thai Vietjet operoi toisen erityisen kotiuttamislennon tuodakseen Vietnamiin juuttuneet thaimaalaiset kotiin. Paikalla oli 69 thaimaalaista, jotka saivat etukäteen lentokelpoisuustodistuksen ja luvan Thaimaan diplomaattisilta viranomaisilta Vietnamissa, lensivät takaisin Thaimaahan Ho Chi Minh Citystä lennolla VZ3973 ja saapuivat turvallisesti Bangkokin Suvarnabhumin lentokentälle klo 23.00.

Matkustajien ja matkustamohenkilökunnan virustartuntariskin minimoimiseksi fyysistä sosiaalista etäisyyttä ja maskin käyttöä sovellettiin perusteellisesti koko menettelyssä, mukaan lukien lähtöselvitys, matkustajien nouseminen, istuminen ja sieltä poistuminen. Lennon aikana aterioita ei myöskään tarjottu fyysisen kontaktin välttämiseksi.

Kaikkien matkustajien, miehistön ja yhteisön turvallisuus on aina Thai Vietjetin etusijalla. Turvallisuuden takaamiseksi lentoliikenteen harjoittaja on desinfioinut lentokoneita tiukasti päivittäin koko laivastossaan Thaimaan kansanterveysministeriön ja CAAT:n ohjeiden mukaisesti. Matkustamomiehistö käyttää myös suojanaamaria ja -hanskoja ja suorittaa sisätilojen siivouksen useammin joka lennolla, sekä lentoyhtiö puhdistaa ja desinfioi yrityksen tilat vähentääkseen mahdollisia riskejä henkilökunnalle matkustajien terveyden varmistamiseksi..

###

Tietoja Vietjetistä:

Uuden aikakauden lentoyhtiö Vietjet ei ole vain mullistanut ilmailuteollisuutta Vietnamissa, vaan se on myös ollut uraauurtava lentoyhtiö koko alueella ja ympäri maailmaa. Vietjet keskittyy kustannusten hallintakykyyn, tehokkaaseen toimintaan ja suorituskykyyn, ja se tarjoaa lentomahdollisuuksia kustannussäästöillä ja joustavilla hinnoilla sekä monipuolisia palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Vietjet on International Air Transport Associationin (IATA) täysivaltainen jäsen, jolla on IATA Operational Safety Audit (IOSA) -sertifikaatti. Maailman ainoa turvallisuus- ja tuoteluokitussivusto airlineratings.com myönsi lentoyhtiölle Vietnamin suurimmana yksityisenä lentoyhtiönä korkeimman turvallisuusluokituksen 7 tähdellä vuosina 2018 ja 2019. Airfinance Journal vuosina 50 ja 2018. Lentoyhtiö on myös valinnut parhaaksi halpalentoyhtiöksi tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, Airline Ratings ja monet muut.

Thai Vietjet tekee yhteistyötä Vietjetin kanssa laajentaakseen lentoverkostoaan ja tarjotakseen maailman matkustajille enemmän mahdollisuuksia tutustua Thaimaahan ja moniin muihin maihin. Tällä hetkellä lentoyhtiö liikennöi 7 kotimaan reittiä Bangkokista Chiang Maihin, Chiang Raihin, Phuketiin, Krabiin, Udon Thaniin sekä suoraa lentoa Chiang Raista Phuketiin ja Udon Thaniin, 8 reittiä, jotka yhdistävät Thaimaan ja Vietnamin, kuten Bangkokista Da Lat/Da Nangiin. ja muita kansainvälisiä reittejä Thaimaasta Manner-Kiinaan.

Lisätietoja osoitteessa www.vietjetair.com  

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/