Ainutlaatuinen lentokoneen kahvila suljettiin väliaikaisesti Sattahipissa leviämisen ja tuhansien kävijöiden houkuttelemisen jälkeen

sattahip-


Paikalliset viranomaiset ovat määränneet lentokoneen sisään rakennetun kahvilan Sattahipiin tilapäisesti suljetuksi sen jälkeen, kun päivittäin yli tuhat kävijää joutui vierailemaan liikkeen leviämisen jälkeen sosiaalisessa mediassa.

Sattahipin piiripäällikkö Anucha Intasorn ja kansanterveysviraston virkamiehet ovat eilen tarkastaneet "Coffee War" -nimisen kahvilan, joka on muunnetun Airbus A300 -lentokoneen sisällä.

Kokouksen jälkeen viranomaiset ovat määränneet kahvilan sulkemaan väliaikaisesti seitsemäksi päiväksi. He sanoivat, että kahvila oli liian täynnä COVID-19-mittauksiin nähden, ja se houkutteli päivittäin yli tuhannen ihmisen jonoja Facebookissa leviämisen jälkeen. Terveysviranomaiset ilmaisivat huolensa siitä, että valtavat väkijoukot voisivat levittää Covid-19:ää.

Pattaya News toteaa, että Chonburin alueella on kulunut yli kuusikymmentä päivää ilman yhtään vahvistettua paikallisesti levinnyt Covid-19-tapausta.

Kahvilan johtaja kontraamiraali Suttipong Boonloi sanoi, että vanha Airbus A300 -lentokone maksoi 10 miljoonaa bahtia, joka on muunnettu ja käytetty luomaan todella ainutlaatuinen kahvila.

Kahvi maksaa vain noin 60-80 bahtia kuppia kohden. Vain 60 asiakasta pääsee kahvilaan 40 minuutiksi kerrallaan.

Suttipomg kertoi myös, että he ovat tarjonneet kahvilassa useita COVID-19-suojatoimenpiteitä, kuten lämpötilatarkistuksia, käsien desinfiointipisteitä, pakollista maskin käyttöä ja pintojen desinfiointia.

Kahvilan on tarkoitus avautua uudelleen 29. kesäkuuta sen jälkeen, kun viranomaiset ja johto ovat toteuttaneet useita COVID-19-suojamittauksia terveysosaston kanssa tehdyn läpikäynnin perusteella.

Ravintola leviää edelleen thaimaalaisen sosiaalisessa mediassa ainutlaatuisen ilmeensä vuoksi.

LÄHDE: 77 kaoded, The Pattaya Newsin tarina

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/