Pattayan kaupungin pormestari sanoo, että Pattayan viihdepaikat ovat innokkaita avautumaan ja valmiita noudattamaan ehdotettuja sääntöjä

Pattaya-

Pattayan pormestari Sonthaya Khunpluem puhui eilen thaimaalaiselle lehdistölle ja sanoi, että Pattaya City Entertainmentin tapahtumapaikat avautuvat innokkaasti ja ovat valmiita noudattamaan 22 ehdotetun säännön luetteloa.

Pormestari Sonthaya Khunpluem viittaa luetteloon ehdotetuista säännöistä, jotka ovat saaneet enimmäkseen kielteisen vastauksen sosiaalisessa mediassa. Tämä luettelo löytyy alta.

https://thepattayanews.com/2020/06/22/proposed-list-of-rules-for-bar-pub-entertainment-venue-opening-released-by-thai-government/

Pormestari Khunpluem sanoi, että kaupunki on ollut erittäin hiljainen ja sen tuhansia maailmankuuluja yökerhoja, baareja, strippiklubeja, karaoke-loungeja, pubeja, loungeja, elävän musiikin paikkoja ja vastaavia paikkoja on suljettu yli kolmen kuukauden ajan. Kaikki yöelämään liittyvät tapahtumapaikat on suljettu Covid-19:ään liittyvien varotoimenpiteiden vuoksi 18 alkaen.

Pattaya, joka houkuttelee yleensä miljoonia kävijöitä vuodessa, tunnetaan maailmanlaajuisesti yöelämästään ja viihdeteollisuudestaan. Tilanne on ollut tuhoisa kaupungille, ja tuhansia yrityksiä on suljettu, monet lopullisesti.

Pormestari Khunpluem myönsi, että säännöt olivat tiukat, mutta totesi, että ajan myötä ne todennäköisesti löystyvät ja että baarien ja yöelämän avaaminen oli tärkeä ensimmäinen askel ennen yksittäisistä säännöistä keskustelemista. Hän kertoi tapanneensa useita merkittäviä paikallisia viihteen omistajia, jotka molemmat palvelevat kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​ja ulkomaalaisia, ja molemmat osapuolet olivat yhtä mieltä siitä, että kyky avata halutessaan oli tärkeä ensimmäinen askel.

Nykyisen kansainvälisten saapuvien lentojen kiellon myötä ensisijaisesti matkailijoihin riippuvaiset ulkomaiset yritykset joutuvat kuitenkin tekemään kovia päätöksiä avaamisesta ja siitä, onko heillä tarpeeksi paikallista asiakaskuntaa tukemaan liiketoimintaansa. Monet pysyvät todennäköisesti suljettuina, kunnes turistit saavat palata. Kotimaiset yritykset, kuten ulkomaille keskittyneet olutbaarit tai thaimaalaiset pubit, jotka keskittyvät paikallisiin thaimaalaisiin, ovat yleensä positiivisempia ja ilmoittavat olevansa valmiita avaamaan toimintaansa ja luottavaisia ​​voivansa tehdä voittoa.

Pormestari Khunpluem sanoi, että jopa joidenkin viihdepaikkojen uudelleen avaaminen tiukoillakin säännöillä auttaa tuomaan kaupunkiin takaisin eloisan tunteen, jota se on kipeästi kaipannut useita kuukausia. Hän sanoi, että kaupungin terveysvirasto varmistaa, että sääntöjä noudatetaan.

Säännöt, Pattaya News huomauttaa, ovat vain ehdotuksia, ja lopullinen luettelo ja mahdollinen virallinen ilmoitus avauspäivämäärästä odotetaan perjantaina Covid-19-tilannehallinnon keskuksen kokouksen jälkeen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/