Kambodžalainen mies pakenee Banglamungin poliisilta, kun hänet siirretään maahanmuuttoon karkotettaviksi

Chonburi-


Kambodžalainen epäilty on paennut Banglamungin poliisiautosta, kun hänet siirrettiin eilen Chonburin maahanmuuttovirastoon.

Epäilty oli pidätetty väitetysti laittomasta työskentelystä Thaimaassa ja hänet määrättiin karkottaa.

Eilen iltapäivällä kambodžalainen mies, jota ei ollut nimetty paikalliselle lehdistölle, pakeni Banglamungin poliisin kuorma-autosta Nongket Yain risteyksessä, kun kuorma-auto pysähtyi katsomaan punaista valoa. He olivat matkalla Chonburin maahanmuuttovirastoon, jossa hänet oli määrä tuoda Bangkokin maahanmuuttajien pidätyskeskukseen.

Poliisi ei kommentoinut, miten epäilty tarkalleen pakeni.

Poliisin etsiminen kesti noin kaksi tuntia, mutta epäonnistui. Banglamungin poliisi ilmoitti jatkavansa CCTV:n tarkastelua alueella ja etsivänsä kadonnutta pidätettyä.

LÄHDE: 77kaoded, The Pattaya Newsin tarina

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/