Päivitetty joulukuussa 2020: Kaikki Pattayan Tasty Minimartista, grillistä, baarista ja kahvilasta

Pattaya-

Vastuuvapauslauseke: Seuraava on mainos ystävillemme ja yhteistyökumppaneillemme Tasty Grillissä, Minimartissa, baarissa ja kahvilassa Pattayassa.

Joulukuun tarjoukset ja koko menu löytyy sivun alalaidasta!

Unixx-huoneiston edessä on pieni minikauppa, grilli, baari ja kahvila yhdessä, joka on melkoinen löytö Pattayassa. Pattaya Newsin ystävien ja liikekumppaneiden Pattaya Japanese Associationin (PJA) omistama ja ylläpitämä paikka on tervetullut vierailemaan kaikille riippumatta siitä, ovatko he Unixxin asukkaita vai eivät.

Seuraava video on joulukuulta 2020 ja sitä päivitetään!

Tässä on edellinen videokierroksemme kahvilasta kesäkuulta 2020 ja mitä ne tarjoavat!

Tapahtumapaikka on myös Pattayan PJA:n tukikohta, mutta toivottaa kaikki tervetulleiksi!

Kahvila tarjoaa Japanista tuotua ”Kamui”-naudanlihaa, ja se on Japanista Hokkaidosta tuodun ”Kamui”-naudan ainoa myyjä Pattayassa. En ole koskaan kuullut siitä? Tässä on lisätietoa:

Katso tämä video Kamui Beefistä englanniksi.

Kamui-naudanlihaa voi myös ostaa heidän minimarketistaan ​​kohtuulliseen hintaan.

Heidän "Maukas" -kahvila tarjoaa myös aitoa kahvia tuontikahvinkeittimellä ja papuja erittäin kohtuulliseen hintaan Unixxissa Pratumnakissa.

Heidän kahvinsa valmistetaan Italiasta tuodulla Rancilio-kahvikoneella, mutta heidän kahvinsa on hinnoiteltu vain 50 THB:stä, mikä on erittäin kohtuullinen hinta.

He tarjoavat myös käsintehtyä leipää ja kohtuullisen ja monipuolisen ruokalistan, kuten benediktinmunat ja pihvi.

Lopuksi kahvilassa on myös kiinteistötoimisto ja palvelu, joka on täydellinen niille, jotka etsivät asuntoa, erityisesti Unixx-huoneistossa.

Seuraavat ovat omat sanansa niille, jotka etsivät yöpymispaikkaa:

Ryhmämme, JP-ryhmä, tarjoaa asuntojen ostamista, myyntiä tai vuokraamista Pattayassa.
Vahvuutemme on, että meillä on monia japanilaisia ​​asiakkaita, ja meillä on alkuperäinen
johtokonttori minimarketin, kahvilan, baarin jne. kanssa Unixx-huoneistossa.

Keskitämme liiketoimintamme ensisijaisesti asuntoihin, joten voimme tarjota vuokraa huonesiivouspalvelullamme sekä minimarketin, kahvilan, baarin jne. tiskipalvelun kanssa vuokralaiselle.

Jos haluat ostaa, myydä tai vuokrata Unixx-asuntoa, ota meihin yhteyttä tai käy toimistossamme Unixx-huoneiston minimarketissa, kahvilassa, baarissa.-Pattaya Japanese Association

Riippumatta siitä, onko tarpeesi shoppailu, täysi ateria, juoma tai asunto, käytä hetki ja tutustu Pattayan Tasty Mini-marketiin, grilliin, baariin ja kahvilaan seuraavalla vierailullasi! Ne sijaitsevat Pattayan Unixx-asuntohuoneiston pääsisäänkäynnin oikealla puolella heti saapuessaan Second Roadilta kohti Pratumnakin kukkulaa. Ne ovat avoinna päivittäin klo 10-00.

Ja alkuperäinen minikauppamme on avoinna päivittäin klo 9-30 ensimmäisessä kerroksessa.

Tässä muutamia päivitettyjä kuvia ja tarjouksia marraskuulta 2020

 

Heidän "Maukas naudanliha" -viipale @tasty minimart, 1st fl.
suki, shabu, mukata.
490thb 500g:lla!
Se on suosittu myös thaimaalaisten asiakkaiden keskuudessa!

Lue lisää Pattaya Japanese Associationista täältä.

Menulinkit ovat täällä!

Shop2_Menu-2 (1)

Kauppa2_Menu-2

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/