Banglamungin poliisi julkaisi CCTV-kuvan etsiessään epäiltyä, joka hyökkäsi veitsellä iäkkään kaupan omistajan kimppuun Pattayan alueella

Banglamung-
CCTV-materiaali on osoittanut, kuinka 41-vuotias epäilty mies, joka on edelleen paennut, on hyökännyt raa'asti iäkkään paikallisen lähikaupan omistajan kimppuun Banglamungissa tällä viikolla.

Poliisi jahtaa epäiltyä, joka varasti myös uhrin kukkaron, ja häntä syytetään raa'asta veitsellä ikääntyneen naisen kimppuun hyökkäämisestä Banglamungissa keskiviikkoiltana hänen pienessä lähikauppaansa. Tällä hetkellä uskottu motiivi oli ryöstö, jossa varastettiin hänen käsilaukkunsa, jossa oli arviolta 20,000 XNUMX bahtia arvoesineitä.

Lue lisää aiemmasta jutusta TÄÄLTÄ.


https://thepattayanews.com/2020/06/19/banglamung-police-hunt-for-male-suspect-who-brutally-attacked-elderly-female-shop-owner-with-knife-during-bag-snatching/?fbclid=IwAR2jYMc49YTQHDeenPiKHAJ7DTDur3h38iY2O5ro0nIVamYPm-wWNICiAuc

Epäilty pakeni paikalta uhrilta anastettujen arviolta 20,000 XNUMX bahtia käteistä.

Paikallisen liikkeen CCTV-kuvat on luovutettu Pattaya Newsille tänään, ja ne näyttävät osoittavan, että epäilty lyö ja potki vanhempaa naista monta kertaa ryöstön aikana.

Video on alla. Suosittelemme herkempiä lukijoitamme olemaan varovaisia, sillä materiaali saattaa häiritä joitain lukijoita.

https://youtu.be/suZRdu2kdSg

Epäilty käytti sitten veistä puukottaakseen ja viiltääkseen uhria Banglamungin poliisivaltiossa aiheuttaen merkittäviä vammoja tämän kaulaan. Tämän jälkeen hän varasti naisen laukun ja pakeni kaupasta polkupyörällä.

Poliisi on julkaissut medialle kuvan pääepäillystä, 41-vuotiaasta Somsak Tipprapayamista, joka on Thaimaan kansalainen.

He ovat varoittaneet, että häntä pidetään aseellisena ja vaarallisena, ja hän ei lähesty epäiltyä vaan soittaa välittömästi poliisille, jos hänet nähdään. Pattayalla tämä luku olisi 199.

68-vuotias uhri selvisi puukotuksesta ja hakkaamisesta ja on toipumassa paikallisessa sairaalassa. Banglamungin poliisi on käynyt hänen luonaan ja kertonut hänelle tekevänsä kaiken voitavansa löytääkseen pääepäillyn.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/