Kuuluisa thaimaalainen motocross-mestari hyökkäsi ajaessaan Banglamungissa

Banglamung-
Kuuluisa thaimaalainen motocrossin mestari on loukkaantunut kiven kimppuun ajettaessa keskiviikkoaamuna Soi Khao Maikaewilla.

Huayyain poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 12 keskiviikkoaamuna Chaiyaphon Withi Roadilla.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen lava-auton, jonka lasi oli vaurioitunut.

Kuljettaja, Mr. Thanarat Penjan, 28, joka oli kuuluisa motocrossin mestari ja jolla on Facebook-fanisivu 23,000 XNUMX seuraajalla, oli saanut suhteellisen lieviä vammoja.

Mr. Thanarat kertoi The Pattaya Newsille, että sedan oli yhtäkkiä pysähtynyt hänen lava-autonsa eteen. Thanaratilla oli myös yksi motocross-pyöräistään kuorma-auton sängyssä.

Miesepäilty mies, jonka Thanarat uskoo olevan thaimaalainen teini-ikäinen, kerrottiin astuneen ulos ajoneuvostaan ​​ja heittäneen suuren kiven osuakseen Thanaratin lava-auton tuulilasiin ennen kuin kiihtyi. Rikkoutunut lasi aiheutti Thanaratin vammoja.

Thanarat kertoi The Pattaya Newsille, ettei hän tiedä, miksi epäilty hyökkäsi hänen kimppuunsa, ja ilmoitti Huayyain poliisille, ettei hän ollut tietoinen kenestäkään, jolla olisi ollut huomattavaa epäkohtaa hänen kanssaan. Thanarat ilmoitti, ettei hän tehnyt mitään aiheuttaakseen tapauksen tai pahentaakseen tilannetta.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/