Mielipide/postilaukku – Teemmekö Thaimaassa tarpeeksi matkailun elvyttämiseksi?

Kirjailija: Andrew Wood

BANGKOK: Thaimaan matkailualan pyörät kääntyvät hitaasti. Matkailu ja turismi alkavat jälleen liikkua.


Viikonloput esimerkiksi Hua Hinin hotelleissa ovat lähellä kapasiteettia (joissakin lomakohteissa käyttöaste on 90 % ja joissakin jopa korkeampi). Bangkokin lähellä oleminen; sää, ilmanlaatu ja se, että voit ajaa metropolista, auttavat ehdottomasti. 


Mutta kaksi seitsemästä päivästä ei riitä, ja saaremme, jotka ovat kaukana Bangkokista, kärsivät eniten. Kotimaassa he ottavat vastaan ​​hyvin vähän vieraita ja ovat ERITTÄIN riippuvaisia ​​kansainvälisistä matkustajista.


Kansainväliset lennot Thaimaahan eivät ole tällä hetkellä sallittuja turisteille. Ainoat sisään tulevat lennot kuljettavat kotimaahansa kotiutettuja Thaimaan kansalaisia ​​tai niitä, joilla on työpaikka täällä ja joilla on työlupa tai jotka ovat kutsuttuja hallituksen vieraita. Kaikkien on syötettävä 14 päivän karanteeni saapuessaan. 


Tarvitsemme kansainvälisiä saapujia tukemaan matkailualaamme, mutta he eivät matkusta ilman lentoja ja saapuessaan joutuvat viettämään 2 viikkoa karanteenissa. Pelkästään kotimaan matkailusta emme selviä. Viime vuonna Thaimaassa vieraili 39.8 miljoonaa vierasta. 


Pyydämme tukeasi. Kaikille alan ystävillemme ja ammattilaisillemme pyydämme teitä keskustelemaan siitä, mitä toimialan päätöksentekijämme, valtion ja matkailutoimiston/-järjestön kollegat voivat tehdä auttaakseen lentojen käynnistämistä uudelleen. Meidän on avattava taivaamme uudelleen.


Olemme kiitollisia Thaimaan hallitukselle johtajuudesta COVID-19:n hallinnassa. Thaimaa sijoittui äskettäin toiseksi maailmanlaajuisessa COVID-19 Recovery -indeksissä Australian jälkeen ja Aasian ensimmäisellä sijalla samassa indeksissä.
Thaimaata pidetään Aasian matkailun johtavana valona, ​​lippulaivana.

Thaimaan matkailuala tarvitsee lentoja toipuakseen ja puolestaan ​​suojellakseen arvokkaita työpaikkoja. Vuoropuhelun käynnistäminen, jotta ulkomaiset vierailijat voivat matkustaa Thaimaahan, on erittäin tärkeää. 


Teollisuus pyytää apua Thaimaan kuvernööri Yuthasak Supasornin matkailuviranomaiselta ja matkailuministeriltä Phiphat Ratchakitprakarnilta. Pääministeri Prayut Chan-ocha ilmoitti, että kansainvälinen matkustaminen on mahdollista kahdenvälisesti. Tarkempia tietoja ei kuitenkaan ole julkistettu.


Thaimaan hallitus on tehnyt erinomaista työtä koronaviruspandemian hallinnassa: vain 3,135 58 tartuntaa ja vain 19 kuolemantapausta. Heitä tulee onnitella. On rohkaisevaa huomata, että Thaimaassa ei ole kirjattu uusia paikallisia Covid-21-tartuntoja viimeisen XNUMX päivän aikana.

Kun siirrymme toipumisvaiheeseen, meidän on nyt käynnistettävä uudelleen kansainväliset lennot Thaimaahan ja sieltä pois. 
Ilman ilmahissiä joidenkin yritysten elpyminen ei yksinkertaisesti tapahdu. 1000 turistia, mikä on hallituksen ehdottama enimmäismäärä päivässä, on mielestämme liian vähän tukemaan matkailualaa. 


Thaimaan matkailuala on merkittävä työllistäjä, joka vaikuttaa suoraan ja välillisesti miljooniin. Lähes kahden vuosikymmenen ajan ala on työllistänyt joka kymmenes täällä työskentelevistä työntekijöistä. 


Myös matkailua tukevat reuna-alueen harmaat markkinat ovat kärsineet laajasti. Esimerkiksi katukauppiaat ja muut matalapalkkaiset epäviralliset työntekijät kamppailevat päivittäin.


Kaikille yrittäjille on tärkeää säilyttää arvostetut työntekijämme ja säilyttää luottamus heihin. Auta tukemaan matkailualan pyyntöä antaa kansainvälisten turistien jälleen kerran käydä näillä rannoilla. 


Webinaareissasi ja zoomauskokouksissasi; Varmista sosiaalisen median vuorovaikutuksessasi ja keskusteluissasi ja toimialatapaamisissasi, että mielipiteesi kansainvälisten lentojen uudelleenkäynnistämisestä ja matkailualan työpaikkojen turvaamisesta tulee tunnetuksi. 


Kunnioittavasti,


Andrew J WoodPresidentSkål International Bangkok

Kirjailijasta

Andrew J Wood syntyi Yorkshiressa Englannissa, hän on ammattimainen hotellipitäjä, Skalleague ja matkakirjailija. Andrewlla on 48 vuoden kokemus vieraanvaraisuudesta ja matkailusta. Hän on valmistunut hotellista Edinburghin Napierin yliopistosta. Andrew on entinen Skål Internationalin (SI) johtaja, SI Thaimaan kansallinen presidentti ja tällä hetkellä SI Bangkokin presidentti ja sekä SI Thailandin että SI Asian varapuheenjohtaja. Hän on säännöllinen vieraileva luennoitsija useissa Thaimaan yliopistoissa, mukaan lukien Assumption Universityn Hospitality School ja Japan Hotel School Tokiossa. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/