Thaimaan muusikot vaativat hallitusta avaamaan uudelleen live-viihteen tyyliset paikat, jotta he voivat työskennellä

Bangkok-

Viidenkymmenen itsenäisen thaimaalaisen muusikon ryhmä vetosi tänään Bangkokissa Thaimaan hallitukseen, jotta he sallisivat elävän viihteen tyyliset paikat, joissa he saavat suurimman osan tuloistaan, avata uudelleen.

He jättivät suoran vetoomuksen Thaimaan hallituksen viralliselle valituskeskukselle ja ovat pyytäneet vetoomuksen toimittamista suoraan Thaimaan pääministerille Prayut Chan O' Challe.

Yhtyeen edustaja Pornphan Petrarat kertoi Associated Thai Pressille, että vaikka jonkin verran helpotusta oli saatu järjestettyihin istumakonsertteihin, suurin osa Thaimaan arviolta 100,000 19 itsenäisestä muusikosta soittaa pubeissa ja live-viihdepaikoissa, jotka pysyvät suljettuina hallituksen määräyksestä. Hänen mukaansa kaikenmuotoiset ja -kokoiset tapahtumapaikat olivat suljettuina jopa sellaisissa osissa maata, joissa ei ole koskaan todettu vahvistettua Covid-100,000-koronavirustapausta, joten hänen mukaansa XNUMX XNUMX kotitaloutta ei edelleenkään kyennyt tulemaan toimeen.

Ryhmä totesi myös, että hallituksessa vallitsi suuri hämmennys siitä, että hallitus sallii elävän musiikin ravintoloissa ja että melkein mikään ravintola ei tarttunut mahdollisuuteen, koska he pelkäsivät, että ne voitaisiin luokitella viihdepaikaksi ja sulkea. Konsertin vaatimus on myös viisi neliömetriä henkilöä kohden, mikä hänen mukaansa lähes missään ravintolassa ei ollut niin suuria tilavaatimuksia, että sinne mahtuisi enemmän kuin kourallinen asiakkaita.

Muusikot ovat pyytäneet hallitusta harkitsemaan ainakin pienempien pubien ja baarien avaamista, jotta he ja sadat tuhannet muut eri puolilla maata seitsemän päivän kuluessa, erityisesti sen jälkeen, kun maassa on 19 päivää ilman yhtään paikallisesti leviävää covid-22-tautia. infektio kirjattu tai vahvistettu. Tämä päivämäärä, jonka Thaimaan hallituksen lääkärit ovat jatkuvasti sanoneet olevan nykyinen tavoite, on arvioitu XNUMX. kesäkuuta.

Hallitus kieltäytyy kuitenkaan antamasta aikaikkunaa viihdepaikkojen avaamiselle tässä vaiheessa, vaan vetoaa edelleen, että ne ovat liian riskialttiita avattavaksi.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/