Thaimaan hallitus julkaisee lisätietoja 22 miljardin bahtin arvoisesta kotimaan matkailukampanjasta ja -paketista

BANGKOK (NNT) – Hallitus hyväksyi tänään periaatteessa kolme 4 kuukauden matkailukampanjaa, joiden arvo on 22.4 miljardia bahtia ja joiden tarkoituksena on saada matkailuala käyntiin heinäkuusta lokakuuhun.

Hallitus tarjoaa matkailupaketteja ja tukia kolmessa erillisessä kampanjassa, alkaen matkailupaketeista kylän terveysvapaaehtoisille ja osapiirin terveyden edistämisen sairaaloiden henkilökunnalle, jotka ovat työskennelleet väsymättä COVID-19-epidemian aikana.

Tämän tarjouksen rahoittamiseksi hallitus myöntää 2.4 miljardin bahtin matkailubudjetin 1.2 miljoonalle terveydenhuollon vapaaehtoiselle ja terveyden edistämisen sairaalan henkilökunnalle, jotta he voivat tehdä 2 päivän, 1 yön tai pidemmän matkan matkatoimiston kanssa. Budjetissa myönnetään enintään 2,000 XNUMX bahtia korvaus heidän matkapakettien kustannuksiin.

Suurelle yleisölle hallitus myöntää 40 prosenttia tai jopa 3,000 600 bahtia enintään viiden yön hotellimajoituksen. Tukikelpoiset saavat valtion lompakkosovelluksella jopa XNUMX bahtia yökohtaisesti, jolla voidaan maksaa ruokaa tai palveluita matkan aikana.

Hallitus myöntää tälle kampanjalle 10.8 miljoonan bahtin budjetin. Edun saamiseksi hotellimajoituksen on sijaittava muussa maakunnassa kuin matkustajan rekisteröity asuinmaakunta.

Hallitus myöntää myös kuljetustuen 2 miljoonalle ihmiselle 40 prosentilla tai enintään 1,000 2 bahtia henkilöä kohti, mikä maksaa noin XNUMX miljardia bahtia. Tuki koskee vain halpalentoyhtiöiden lippuja, autonvuokrausta ja linja-autoliikennettä.

Lisäksi hotelliyöpymiskorvauskampanjan eduista nauttiville tarjotaan edestakainen lentolippu 2,5000 XNUMX bahtia per henkilö.

Hallitus on antanut Krungthai Bankille tehtäväksi kehittää keskitetty alusta tietojen keräämiseksi hotelleilta, matkatoimistoilta, liikenteen tarjoajilta, ravintoloista ja matkailukohteista, kun taas Thaimaan matkailuviranomainen ja matkailu- ja urheiluministeriö tiedottavat tarkempia tietoja näistä tarjouksista. .

Lähde: Thaimaan kansallinen uutistoimisto

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/