Pattayan poliisi varoittaa: Jos pääasiallinen liiketoimintasi on alkoholin myynti tai sosiaalisen etäisyyden rikkominen, sinut suljetaan, ravintolalupa tai ei

Pattaya-

Banglamung ja Pattayan poliisi tarkastivat eilen illalla useita laitoksia ja ravintoloita Pattayassa, sulkivat useita paikkoja ja varoittivat muita.

Tämä seuraa edellisenä iltana, jolloin valokuvat ja videot täynnä ravintoloista ja markkinoista levisivät sosiaalisessa mediassa. Käsittelimme tätä alla olevassa artikkelissa:

https://thepattayanews.com/2020/06/16/confusion-and-crowds-on-the-first-night-of-phase-four-restrictions-being-lifted-in-pattaya/

Mr. Pornchai Sung-iad, Banglamungin piirin pysyvä sihteeri, johti poliisit useisiin ravintoloihin eri puolilla kaupunkia.

Alla video yhden tapahtumapaikan tarkastuksesta:

https://youtu.be/PsrhpukT-oY

Mr. Pornchai varoitti ravintoloiden omistajia tiukasti - Jos pääliiketoimintasi on alkoholin myynti, sinua pidetään baarina tai pubina eikä ravintolana. Hän totesi lupasta riippumatta, että rikkojat suljetaan ja sakotetaan. Sulkeminen jatkuisi, kunnes baarit, pubit ja viihdepaikat saavat lain mukaan avautua. Thaimaan hallitus on edelleen laillisesti sulkenut viihdepaikat Covid19-ehkäisytoimenpiteiden vuoksi.

Pornchai kehotti poliisia valvomaan sääntöjen noudattamista Pattayan alueella ja varmistamaan, että ravintolat eivät rohkaise juomaan ilman ruokailua tai muuta pubien ja baarin kaltaista toimintaa. Hän selvensi, että Thaimaan hallituksen antamien toimenpiteiden mukaan alkoholijuomien ravintoloihin sallimisen helpotus koski juoman nauttimista aterian yhteydessä, ei sitä, että ryhmät kokoontuisivat vain juomien takia, kuten baarissa.

Pornchai totesi myös, että jos ravintolat, jotka saivat avautua, rikkovat sosiaalisen etäisyyden sääntöjä ja muita sääntöjä, kuten olla käyttämättä Thai Chana -alustaa Covid19-jäljittämiseen, myös ne suljettaisiin.

Useita paikkoja tarkastettiin ja suljettiin Soi Buakhaon alueella väitettyjen rikkomusten sekä ensisijaisesti alkoholin myynnistä tai sosiaalisen etäisyyden sääntöjen rikkomisesta Pornchain mukaan.

Hän sanoi, että huolestuneet kansalaiset, jotka näkivät väitettyjä sääntöjä rikkovia ravintoloita, voisivat ilmoittaa niistä soittamalla kaupungin puhelinkeskukseen numeroon 1137.

Virallinen syy näille säännöille, poliisi ilmoitti, oli auttaa pysäyttämään Covid-19-koronaviruksen mahdollinen leviäminen.

Pattayalla ei ole todettu yhtään vahvistettua virustapausta yli kahden kuukauden ajan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/