Sheikhul Thaimaan islamilainen toimisto sallii uudelleen ryhmärukoukset moskeijoissa osana neljättä vaihetta

BANGKOK-

Thaimaan Sheikhul Islam Office on sallinut muslimien osallistua rukouskokouksiin moskeijoissa, jotka pystyvät valvomaan turvallisuus- ja hygieniatoimenpiteitä. Aikaisemmin muslimit saivat kokoontua vain rajoitetusti perjantaisin COVID-19:n leviämisen estämiseksi. He ovat noudattaneet tiukasti varotoimenpiteitä.

Useat moskeijat kaikkialla Thaimaassa noudattavat kansanterveysministeriön, Sheikhulin islamilaisen toimiston ja maakunnan hallinnon antamia ohjeita.

Muslimeja kehotetaan peseytymään kotonaan, käyttämään kasvonaamioita, tarkistamaan ruumiinlämpönsä ennen moskeijaan tuloa ja harjoittelemaan sosiaalista etäisyyttä. Moskeijoissa on oltava alkoholigeeli, sisään- ja uloskirjautumistiski sekä selkeät sisään- ja uloskäyntikyltit.

Sheikhul Islam Office on muistuttanut kaikkia jumalanpalveluspaikkoja, että tiloissa on säilytettävä tehokas sanitaatio. Ilmastointilaitteet ja pesupaikat moskeijoiden sisällä on suljettava, kun taas ikkunat tulee avata paremman ilmanvaihdon aikaansaamiseksi. Moskeijoita kehotetaan pysymään auki 15 minuuttia ennen ja jälkeen jokaisen rukousistunnon. Muslimien tulee käyttää omia rukousmattojaan ja pidättäytyä koskettamasta toisiaan. He voivat nostaa kätensä ja sanoa "salam".

Edellinen on Thaimaan kansallisen uutistoimiston ja Sheikhulin islamilaisen toimiston lehdistötiedote

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/