Postilaukku: Thaimaa, älä unohda ulkomaalaisia ​​perheineen ja läheisineen, jotka ovat edelleen jumissa ulkomailla - Haluamme tulla kotiin

Seuraava on mielipidetoimitus/postitus lukijalta. Sisällä olevat mielipiteet ovat omiaan. Jos haluat lähettää mielipiteesi julkaistavaksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com

Hei ihmiset,

Sillä ei ole väliä kuka olen tai mistä olen kotoisin. Olen niiden ääni, joita monet pitävät äänettömänä ja tuhansia ja tuhansia ulkomaalaisia, jotka pyytävät kunnioittavasti ahdinkonsa huomioon ottamista Thaimaan hallitukselta.

Olemme ulkomaalaisia, jotka olivat mistä tahansa syystä poissa maasta Covid19-koronaviruskriisin aikana ja rajojen sulkeutuessa. Me olemme niitä, joilla on vaimot, miehensä, lapset, lapsenlapset, lait jne. Monet meistä elävät kokonaisia ​​perheitä.

Monet ovat asuneet Thaimaassa vuosikymmeniä. Jotkut työskentelevät ja maksavat veroja, auttaen maata. Suurimmaksi osaksi rakastamme Thaimaata, mutta me kaikki rakastamme perhettämme. Emme halua saada itseämme kuulostamaan erikoiselta tai paremmalta kuin kukaan muu. Emme halua erityisiä poikkeuksia tai huomioita huolimatta joistakin äänekkäämmistä numeroistamme. He ovat äänekkäitä vain siksi, että he ovat turhautuneita ja erillään niistä, joita he rakastavat, ja maasta, jota he rakastavat.

Pyydämme vain kunnioittavasti, että Thaimaan hallitus muistaa vakinaiset asukkaat ja perheenjäsenet, ei turisteja, tuodessaan ihmisiä takaisin. Olemme samaa mieltä siitä, että Thaimaan kansalaisten kotiuttaminen on etusijalla, mutta sallikaa meidän myös palata. Suurin osa olemme valmiita suorittamaan täsmälleen samat varotoimet, karanteenit ja lääketieteelliset testit kuin Thaimaan kansalaiset palaavat.

Ymmärrämme, että Thaimaan hallitus keskustelee kuplista ja maista, jotka se sallii, ja ihmistyypeistä, jotka voivat palata… jne. Ymmärrämme taloudellisen kokonaisuuden näkökulmasta, miksi näin on.

Muista kuitenkin… jotkut meistä ovat suurimpia fanejasi. Perheemme odottavat meitä. Lapsemme, Thaimaan kansalaiset, haluavat nähdä isänsä (tai joissain tapauksissa äitinsä). Tärkeimmät muut haluavat perheensä yhdistävän. Palatessamme autamme mielellämme kotimaan matkailun tukemisessa ja tuomme perheemme ulos ja ympäri maata auttamalla kaikkia yhdessä.

Päätökset, jotka vallanpitäjien on tehtävä, eivät ole helppoja, enkä minä itse haluaisi olla hallituksen asemassa. Thaimaa on tehnyt loistavaa työtä viruksen torjunnassa, ja sitä pitäisi kiittää.

Pyydämme kuitenkin kunnioittavasti, älä unohda meitä ja anna meille mahdollisuus. Ei ole väliä vanteilla, jotka meidän täytyy käydä läpi, tai karanteenit, vakuutukset, testit jne. Teemme mitä tahansa, jotta voimme yhdistää perheemme ja rakkaimpansa ja auttaaksemme silloin ja Thaimaata. Lisäksi, jos tuodaan takaisin, on melkein taattu, että meistä tulee suurimpia fanejasi ja varmistamme, että kaikki kuulevat tehdystä suuresta päätöksestä.

Olemme varmoja, että oikea päätös tehdään, ja kiitos, että luit,

Ystävällisin terveisin,

Joku vaimonsa ja kolmen thaimaalaisen lapsen lisäksi, 23-vuotias Buriramissa asuva.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/