Reader Mailbag: Mihin oi minne ovat kadonneet roskakorit rannoilla?

Seuraava on lukijan mielipide/viesti. Mielipiteet sisällä ovat omia. Jos haluat lähettää lukijan mielipiteen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com. Emme voi taata, että jokainen työ julkaistaan, mutta tarkistamme jokaisen merkinnän.

Voi roskakorit, voi roskakorit.

missä olet? Minne olet mennyt?

Ennen Covid19:ää Pattaya Beachillä ja Jomtien Beachillä oli sinisiä ja keltaisia ​​roskakoria.

Kaupunki, heidän ansiokseen, teki melko hyvää työtä tyhjentäessään ne ja he auttoivat vähentämään roskia rannoilta. Heillä näytti olevan apua myös pullonkeräilijöiltä.

Mutta sulkemisen ja viruksen ja tienrakennustyön jälkeen näyttää siltä, ​​että periaatteessa kaikki roskakorit ovat kadonneet alueen rannoilta, tilalle satunnaisella muovisella roskapussilla tai roskakasalla. Olen harvoin nähnyt satunnaista siellä tai täällä.

Soitin kaupungin puhelinpalveluun ja minulle kerrottiin, että niiden poisto johtuu viruksesta. Mikä virus? Pattaya on missä, yhdeksän viikkoa ilman tapausta? Kuinka roskakori voi levittää virusta nopeammin?

Sen sijaan se vain saa roskia kerääntymään rannoille ja jalkakäytäville ja roskat heittämään minne tahansa.

Täällä toivotaan, että he palauttavat roskakorit paikallisille rannoille. Tiedän, että tämä ei ole ylivoimaisesti suurin ongelma maailmassa, mutta pidetään Pattaya kauniina.

DK

Valokuva Pattaya Law Enforcement.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/