Khao Kheow Open Zoo avataan jälleen maanantaina 15. kesäkuuta

Pattaya-

Suosittu Khao Kheow -avoeläineläintarha avautuu Pattayan alueella uudelleen maanantaina 15. kesäkuuta useiden kuukausien sulkemisen jälkeen Covid-19-koronaviruskriisin vuoksi.

Uudelleen avajaisiin on ilmainen sisäänpääsy 15.-30. päivä* (Toimittajan huomautus, on epäselvää ja vastaukset ovat olleet vaihtelevia, jos tämä koskee vain Thaimaan kansalaisia ​​tai ulkomaalaisia, joilla on todiste oleskelusta, kuten työlupa tai asumistodistus, voi saada saman tarjouksen. Suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan puistoon selvittääksesi, mitä kampanjatarjousta varten tarvitaan).

Ympäristöministeri, luonnonvara- ja ympäristöministeri Warawut Silpa-archa ilmoitti uudelleen avaamisesta aiemmin kuussa, ja Covid-19-tilannehallintokeskus vahvisti.

Puistossa tulee olemaan tiukat uudet hygieniatoimenpiteet ja puistoon vieraileminen vaatii ennakkovarauksen joko puhelimitse tai nettisivujen kautta. Walk-in-asiakkaat eivät ole sallittuja ainakaan avajaisissa.

Jotkut esitykset ja sisäaktiviteetit voivat olla suljettuja, eläintarha varoitti. Lisäksi vierailijoiden tulee käyttää maskia, kirjautua sisään thaimaalaisen "ChaNa" covid-19 -jäljityssovelluksen kautta, pestä kätensä desinfiointiaineella ja käydä läpi pakollinen lämpötilamittaus.

Eläintarhassa on kaksituhatta vierailijaa päivässä jaettuna kahteen istuntoon. Aamuistunto on klo 8–00 ja iltapäiväistunto klo 5–00.

  Voit vierailla heidän Facebookissa saadaksesi lisätietoja.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/