Kansanterveysministeriö selventää, voivatko ravintola-/ravintolaluvan saaneet baarit/pubit avata elävää musiikkia ravintoloissa vaiheen 4 aikana

Bangkok-

Tohtori Phannphimon Wipulakorn, Thaimaan kansanterveysministeriön terveysministeriön pääjohtaja, puhui Associated Thai -lehdistölle eilen vastaten kysymyksiin yrityksistä, jotka voivat olla "hybridi"-tyyppisiä yrityksiä ja voivatko ne laillisesti toimia avoinna neljännessä vaiheessa maanantaina.

Lue lisää vaiheesta neljä, joka avaa useimmat yritykset uudelleen, mutta pitää baarit, viihdepaikat ja yöelämän suljettuina täältä:

Tämä vastaus tulee Center for Covid-19 Situation Administrationin eli CCSA:n ilmoituksen jälkeen, tiedottaja tohtori Taweesin Visanuyothin ilmoitti eilen aamulla, että ravintolat, ruokakentät ja hotellit voivat myydä alkoholia, mutta baarit, pubit, yökerhot ja karaoke-lounget eivät. Se toi monia kysymyksiä, voiko paikka, joka on baari, mutta myy ruokaa ravintolana ruokaluvalla, avata laillisesti ja palvella ihmisiä.

Tohtori Phannphimonin mukaan vastaus on seuraava:

"Se riippuu tapahtumapaikan toimiluvasta. Jos baarilla on asianmukainen, laillinen ravintolalupa, niin teoriassa ne voivat avautua. Tämä riippuu paikallishallinnon organisaatiosta – jotkin maakunnat eivät ehkä halua sallia tätä, ja yritysten omistajien tulee kysyä asiasta paikalliselta provinssilta. Kuvernööri voi vahvistaa sääntöjä, mutta ei heikentää niitä."

”Elävän musiikin osalta konserttien jatkuminen riippuu myös tapahtumapaikan erityisestä lisenssistä. Heillä on oltava erityinen lisenssi elävää musiikkia varten, ei pelkästään viihdelisenssiä. Tämä riippuu myös paikallisista provinsseista ja lainkäyttövallasta." Hän lisäsi.

”Lisäksi tulee edelleen noudatettava hygieniatoimenpiteitä ja -sääntöjä, kuten sosiaalinen etäisyys ja konserttisäännöt vähintään viiden neliömetrin tila per henkilö elävän musiikin yleisellä paikalla tai alueella. Myös kunnolliset käsienpesupisteet, maskin käyttö ja kontaktien jäljitys Thai Chana -alustalla tulee olla. Erikoistapahtumia tai oluttarjouksia ei saa mainostaa." Hän päätteli.

Chonburin provinssi ei ole vielä julkaissut erityisiä tilauksiaan neljän vaiheen aikana, vaikka jakoi eilen iltapäivällä sosiaalisen median tileillään ilmoituksen, että baarit ja yöelämän on pysyttävä suljettuina CCSA:lta. Pattayalla on tuhansia yöelämän paikkoja ja baareja, ja Phuketin ohella se on todennäköisesti kärsinyt eniten Thaimaan viihdepaikkojen sulkemisesta, Pattaya News toteaa.

Kuitenkin sadoilla baareilla on myös ravintola-/ruokaluvat, mikä herättää kysymyksen, voivatko ne avata maanantaina. Tohtori Phannphimonin vastauksesta, joka perustuu kansalliselle tasolle, vastaus näyttää olevan kyllä… Chonburi ei kuitenkaan ole vielä erityisesti selventänyt. Lisäksi CCSA on todennut, että oluttytöt eivät pääse ravintoloihin neljännessä vaiheessa, mikä herättää enemmän kysymyksiä, jos Pattayalla suositut "emännät" saisivat työskennellä baareissa ravintolalisenssillä ja katsotaanko heitä oluthuutoiksi. tytöt.

Pattaya News suosittelee odottamaan Chonburin erityisiä selvennyksiä ja tilauksia, jotka tulevat todennäköisesti sunnuntaina tai maanantaina, tai soittamaan ympäri vuorokauden toimivaan yhteyskeskukseen numeroon 24 yritysten omistajille, jotka haluavat selventää asiaa.

CCSA ei ole ilmoittanut, milloin tarkalleen vielä suljetut paikat, kuten baarit ja pubit, voivat avata laillisesti sosiaalisen etäisyyden vuoksi.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/