Jomtien Beachin laajennusprojekti alkaa – lähes kolmivuotinen, 586 miljoonan bahtin projekti

Jomtien-

Pattayan kaupungin viranomaiset ilmoittivat tänään, että kuun loppuun mennessä aloitetaan työ Jomtien-rannan laajentamiseksi ja eroosion aiheuttamien vahinkojen vahvistamiseksi. Hanke oli jo tapahtunut läheisellä Pattaya Beachillä…mutta tällä kertaa paljon suuremmassa mittakaavassa.

Italialais-thaimaalaisen kehitysyhtiön kanssa tilattavan hankkeen valmistuminen kestää arviolta 900 päivää ja 586 miljoonaa bahtia.

Ensimmäinen vaihe koostuu Jomtien Beachin osasta Na Jomtienin päästä noin Soi 11:een, mikä koostuu noin 50 metrin lisäämisestä näiden alueiden lähes täysin kuluneeseen rantaan.

Koh Rang Kwianista kuljetetaan 680,000 XNUMX kuutiometriä hiekkaa projektia varten kuudennen merialueen toimiston mukaan. Tämän vaiheen on määrä alkaa tämän kuun lopussa.

Toinen vaihe Soi 11:stä Pratumnakiin tapahtuisi tilivuonna 2022. Ranta on merenkulkuministeriön mukaan täällä vähemmän kulunut, mutta sitä laajennetaan silti.

Vuodelle 2021 projektissa vaihdetaan vaihteita Bangsaen Beachin rakentamiseksi, joka on myös kulunut merkittävästi.

Pattaya News keskusteli tästä uutisesta alun perin viime vuonna sen jälkeen, kun viranomaiset päättivät, että he olivat niin vaikuttuneita Pattaya Beachin laajentamisesta, että he halusivat tehdä saman Jomtien Beachille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/