Thaimaa ilmoittaa, että ulkonaliikkumiskielto poistetaan maanantaista 15. kesäkuuta alkaen

Bangkok-

Tohtori Taweesin Visanuyothin, Covid-19-tilannehallinnon keskuksen tiedottaja, vahvisti päivän huhut tänä iltapäivänä ja on ilmoittanut, että kansallinen ulkonaliikkumiskielto päättyy.

Tämä tulee voimaan maanantaista kesäkuun XNUMX. päivästä.

Päätöksen teki pääministeri Prayut Chan-O-Chan johtama CCSA ja kansallinen turvallisuusneuvosto.

He varoittivat kuitenkin, että hätäasetus on edelleen voimassa ja sitä tarkastellaan lisää seuraavien viikkojen aikana. Jos Covid-19-tilanne pahenee, ulkonaliikkumiskielto voidaan palauttaa, tohtori Taweesin varoitti myös.

Ulkonaliikkumiskielto on tällä hetkellä klo 11-00. Tohtori Taweesin sanoi myös, että rajoitusten rentouttamisen neljäs vaihe alkaisi myös 3. päivänä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/