Lukijapostilaukku: Ravintoloiden ja hotellien avaaminen alkoholin juomista varten, mutta kaikenkokoisten baarien sulkeminen olisi virhe

Seuraava on lukijan palaute meille. Julkaisemme säännöllisesti paikallisyhteisömme ajatuksia ja kommentteja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com. Emme voi taata, että kaikki mielipiteet ja lähetykset julkaistaan ​​- toimittaja

Haloo. Kiitos, että käytit aikaasi kirjeeni lukemiseen.

Halusin puhua hallituksen ilmoituksesta, jonka mukaan he todennäköisesti sallivat juomisen ravintoloissa, mutta eivät baareissa tai pubeissa. Ymmärtääkseni tämä on tällä hetkellä luonnos ja se tulee viralliseksi huomenna, vaikka olen kuullut, että jotkin Thaimaan osat sallivat jo.

Tämä ei ole hyökkäys ravintoloita vastaan, koska tiedän, että monet heistä tienaavat paljon rahaa alkoholilla. He ovat pyytäneet viikkoja kaikkialla Thaimaassa voidakseen myydä viinaa. Ymmärrän heidän mielipiteensä.

Tiedän myös, että se on iso maa ja baarien ja juomien kielto on paljon suurempi kuin Pattaya. Viestien kommentteja lukiessani monet ihmiset eivät ymmärrä tätä tosiasiaa. Näet usein tyhmiä kommentteja, kuten miksi baarit auki, kun turisteja ei ole… suurin osa maan baareista on thaimaalaisille ja maa on paljon suurempi kuin Pattaya.

Mielestäni on kuitenkin virhe sallia viinaa erityisesti Pattayan ravintoloissa samalla kun kaikenkokoiset baarit ovat kiinni. Anna minun kertoa miksi.

Olin täällä, kun virus sulki baarit ensimmäisen kerran maaliskuussa. Ravintolat olivat auki noin kaksi viikkoa sen jälkeen. Joka päivä sadat ihmiset joivat ravintoloissa, tilasivat lautasen riisiä tai maapähkinöitä ja sitten joivat kymmenen juomaa, kokoontuivat jne. Monet baarinomistajat, jotka myös myyvät välipaloja, pysyivät avoimina ja aiheuttivat kiistoja sosiaalisessa mediassa niiden kanssa, jotka eivät siihen pystyneet.

Joka päivä ihmiset olivat vihaisia ​​ottamassa kuvia ravintoloista, jotka olivat täynnä juomista ja seurustelua, mutta tälle omistetut baarit suljettiin. Teillä on ollut paikkoja, jotka eivät ole koskaan myyneet ruokaa, yhtäkkiä ravintoloita.

Kyllä, poliisi teki ratsioita, mutta koska sitä tapahtui niin paljon, sitä oli mahdotonta hallita täysin ja luultavasti tuhlasi paljon aikaa. Silloin ihmiset luulivat viruksen olevan olemassa ja yhä useammat ihmiset pelkäsivät.

Nyt melkein kukaan ei pelkää, ja useimmat ihmiset uskovat, että virus on poissa Thaimaasta. He antavat ravintoloiden jälleen myydä alkoholia ja ainakin Pattayalla olen varma, että täsmälleen sama asia kuin maaliskuussa tapahtuu nyt, vielä enemmän, jos he eivät anna joidenkin baarien avautua.

Se aiheuttaa monia riitoja, johtaa typeriin ryöstöihin, jotka hukkaavat kaikkien aikaa ja paljon muuta. Mikä pahempaa, se voi johtaa siihen, että lailliset ravintolanomistajat, jotka tarvitsevat alkoholin myyntiä voittoa tavoittelemaan, joutuvat jälleen kieltämään viinamyynnin.

En sano, että avaa jokainen baari kaupungissa ja anna ihmisten virrata yökerhoihin, joissa on tuhat ihmistä. Näyttää siltä, ​​​​että hallitus väittää jatkuvasti, että kaikki baaripaikat ovat riskialttiita, mutta he ajattelevat vain megaklubeja.. he käyttävät jatkuvasti esimerkkiä Korean baareista, mutta epidemia, johon he viittaavat, tapahtui yökerhossa, jossa on tuhansia. Ei baari, johon mahtuu kymmenen ihmistä, kuten useimmat Pattayassa ja ympäri Thaimaata.

Mielestäni niiden pitäisi sallia pienten baarien avaaminen, ehkä jopa vain ulkoilmaolutbaareja. Tiedän, että on helpompaa tehdä kaikki tai ei mitään -lähestymistapa, mutta ei olisi niin vaikeaa sanoa rajaa henkilömäärälle tai paikan koosta. On monia tapoja tehdä se. Nämä pienet paikat ovat myös niitä, jotka tarvitsevat eniten rahaa ja palata töihin… mega-yökerhot ja suuret paikat selviävät todennäköisesti.

Kiitos, että luit,

Mehdi

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/