Thaimaan hallitus: Yöelämän, viihteen ja baarien sulkeminen ei ole poliittista asiaa

Bangkok-

Thaimaan hallituksen edustajat reagoivat Thaimaan viihde-, alkoholijuoma- ja yöelämäteollisuuden syytöksiin, että todennäköinen ilmoitus, että kaikki baarit, pubit, karaoke-lounget, yökerhot ja muut yöelämän paikat koosta riippumatta pysyvät suljettuina lähitulevaisuudessa. ovat sanoneet, että se ei ole poliittista.

Syytökset niiltä, ​​jotka vaativat Thaimaan miljardeja tuottavan yöelämän uudelleen avaamista ja joka houkuttelee miljoonia kansainvälisiä vierailijoita vuosittain, erityisesti Pattayaan ja Phuketiin, väittävät, että päätös ei ole tieteellinen, vaan perustuu hallituksen moraalisiin näkemyksiin. yöelämä, viihde ja alkoholijuomateollisuus. He väittivät, että olisi yksinkertaista sallia joidenkin pienempien baarien tai pubien avautuminen samalla kun valvottaisiin huolellisesti suurempia ja riskialttiimpia paikkoja. Ala on erittäin kannattavaa myös kotimaan matkailulle, jota Thaimaan hallitus yrittää kriitikkojen mukaan tällä hetkellä kannustaa.

Kriitikot väittävät myös, että hallitus on siirtämässä maalipylväitä, kun se on aiemmin todennut, että uudelleenavaamissuunnitelmassa oli yhteensä neljä vaihetta eikä yöelämää jätetä toistaiseksi suunnitelman ulkopuolelle. He syyttivät hallitusta siitä, että se vietti viikkoja alan kiusoittelemiseen julkisesti ja yksityisesti, että he avaisivat uudelleen vain muuttaakseen mieltään viime hetkellä. Kriitikot viittasivat myös ympäröiviin kreiviin, kuten Kambodžaan ja Vietnamiin, joissa yöelämä ja baarit ovat olleet avoinna viikkoja ilman merkittäviä ongelmia. Lopuksi kriitikot väittävät, että yöelämän pitäminen kiellettynä mutta ulkonaliikkumiskiellon poistaminen siirtää sen vain maan alle, missä sitä ei voida tarkkailla tai valvoa ollenkaan.

Kenraali Somsak Rungsita, kansallisen turvallisuusneuvoston apulaisjohtaja ja suljettujen yritysten uudelleen avaamiseksi työskentelevän neuvoston johtaja, kiisti nämä syytökset eilen lyhyessä lausunnossa lehdistölle Bangkokissa.

Somsak totesi, että päätöksellä ei ollut mitään tekemistä moraalin, uskonnon tai politiikan kanssa, ja se oli tiukasti tieteellinen päätös, joka perustuu lääkäreihin, jotka neuvovat Thaimaan hallitusta tällä hetkellä. Hän totesi myös, että hallitus ei koskaan luvannut vapauttaa jokaista suljettua liiketoimintaa neljänteen vaiheeseen mennessä ja että riskialttiimmat yritykset, jos lääkärit eivät kokeneet olevansa valmiita, eivät avautuisi ennen kuin he kokevat olevansa. Hän totesi, että lääkärit katsoivat, että baarin omistajien tekemistä säännöistä ja lupauksista huolimatta sosiaalisen etäisyyden rikkomuksia tapahtuisi edelleen.

Somsak sanoi, että nämä tapahtumapaikat eivät pysyisi suljettuina ikuisesti ja että he arvioivat niitä säännöllisesti, samoin kuin maan yleistä Covid19-trendiä. Maa pyrkii edelleen vapauttamaan kaikki rajoitukset kuun loppuun mennessä, mahdollisesti myös yöelämän osalta, ja pääministeri on aiemmin pyytänyt kärsivällisyyttä.

Virallinen ilmoitus seuraavasta uudelleenavauksen vaiheesta, jonka piti olla neljän vaiheen viimeinen, on huomenna aamulla, sanoo Covid-19-tilannehallinnon keskuksen tiedottaja tohtori Taweesin Visanuyothin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/