Pattayan ja Hua Hinin välinen lauttayhteys on edelleen keskeytetty, Pattayan merenkulkutoimisto vahvistaa

Pattaya-
Pattayan ja Hua Hinin välinen lauttaliikenne on edelleen väliaikaisesti poissa käytöstä Chonburi COVID - 19 -tartuntatautikomitean ennaltaehkäisymääräyksen vuoksi.

Pattayan merenkulkutoimiston johtaja Eakkarat Kantaro kertoi Pattaya-uutisille, että Pattaya – Huahin lauttaliikenne on edelleen väliaikaisesti keskeytettynä Chonburi-tartuntatautikomitean määräyksen vuoksi, joka koski ihmisiä, jotka liikkuvat maakuntien välillä meriliikenteessä.

Mr. Eakkarat Kantaro, Pattaya Cityn merenkulkutoimiston johtaja

Vain rahtialukset, jotka käyttävät tavaroiden ja elintarvikkeiden siirtoa, ovat sallittuja.

Chonburin taudinvalvontakomitealta ei ole vielä tässä vaiheessa annettu uutta määräystä lauttaliikenteen helpottamisesta provinssien välillä, mutta sellainen saattaa tulla lähitulevaisuudessa, hän lisäsi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/