Kuuluisa thaimaalainen näyttelijä Sarunyu Wongkrachang, Tua, kuoli 59-vuotiaana

Bangkok-

Yksi Thaimaan tunnetuimmista näyttelijöistä, Sarunyu Wongkrachang, joka tunnetaan lempinimellään Tua, julistettiin kuolleeksi tänään 59-vuotiaana.

Hänen vaimonsa Ple Hattaya oli lähettänyt Instagramiinsa viestin, jossa hän pyysi kävelemään hitaasti ja halusi lisää aikaa juuri ennen kuolemaansa.

Kuoleman vahvistivat Tuan läheiset, jotka myös pyysivät tällä hetkellä yksityisyyttä surun aikana. Perhe ei julkista virallista lausuntoa tällä hetkellä, mutta niihin liittyvät lehdistötiedotteet, joiden mukaan Tua kuoli taistelusta maksasyövän kanssa.

Pattaya News esittää surunvalittelumme Tuan perheelle ja faneille tänä vaikeana aikana.

Monet pitivät Tuaa Thaimaan parhaana näyttelijänä 80- ja 90-luvuilla, ja hän esiintyi erilaisissa tv-ohjelmissa, kuten tv-draamarooleissa, mm. Gao Ee Kao Nai Hong Dang (1984) massaya (1985) Baan Sai Thong (1987) Jaosao Kong Arnon (1988) Rattikarn Yod Rak (1989) Wanalee (1990) Roymarn (1990) Wanida (1991) Tawipop (1992) Mon Rak Look Thoong (1995) Duay Rang Atittarn (1996) ja Nai Hoy tamili (2001).

Sarunyoo oli näytellyt yli 50 tv-draamassa, 20 elokuvassa ja 20 näytelmässä, mukaan lukien legendaariset Mon Rak Look Thoong josta tuli Thaimaan kaikkien aikojen kolmanneksi katsotuin tv-draama 3 prosentin katsojaluvulla. Hän voitti Mekhala-palkinnon parhaasta miespääosasta roolistaan Tawipop.

Myöhempinä vuosinaan hänestä tuli menestyvä ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja sekä harrasteli silloin tällöin politiikkaa.

Voit lukea hänestä lisää täältä: 

Kuvan luotto: Wikipedia

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/