CCSA paljastaa neljännen vaiheen ehdotusluonnoksen… juominen ravintoloissa ok, mutta pubit ja baarit pysyvät todennäköisesti suljettuina

Bangkok-

Covid-19-tilannehallintokeskuksen tiedottaja tohtori Taweesin Visanuyothin puhui lehdistölle tänään suunnitelmalautakunnan kokouksessa käsitellyistä vaiheen neljän lievennyksistä ja rajoituksista.

On tärkeää huomata, että mikään näistä kohdista ei ole virallisia ja tällä hetkellä luonnoksessa ennen kuin CCSA on viimeistellyt ja ilmoitti perjantaina, mutta tohtori Taweesin kävi läpi, missä komitea tällä hetkellä on ja mitä todennäköisesti tapahtuu. Virallista päivämäärää ei annettu, mutta jos se seuraa muiden vaiheiden trendiä, se on todennäköisesti ensi viikon alussa.

Vaihe neljä jaetaan kolmeen pääluokkaan, jotka hän totesi ja jotka kattavat koulutuksen, elämäntavan sekä taloudellisen ja lopuksi fyysisen toiminnan.

Koulutustoimintaa varten tämä mahdollistaa kansainvälisten koulujen ja erityiskoulujen avaamisen. Tavalliset koulut on vielä suunniteltu heinäkuun ensimmäiselle päivälle. Myös päiväkodit ja varhaiskasvat ovat mukana luonnoksessa.

Elämäntyylien ja talouden kannalta tämä sisältää juomisen ravintoloissa, hän totesi, mutta sisältäisi tiukkoja hygieniatoimenpiteitä koskevia sääntöjä eikä minkäänlaisia ​​tarjouksia, oluttyttöjä tai erityisiä tapahtumia tai tarjouksia, jotka kannustavat juomaan. Baarit, yöelämä, yökerhot, karaoke-lounget ja pubit pysyvät todennäköisesti suljettuina tulevaisuuteen saakka, hän huomautti.

Muita tähän kategoriaan kuuluvia kohteita ovat planetaariot ja tiedekeskukset, leikkikentät pallokenttiä lukuun ottamatta, pelihallit ja pelikaapit ostoskeskuksissa, huvipuistot ja vesipuistot, kaikki hierontatyypit paitsi kehosta vartalolle -hieronta (saippuat) ja muut urheilutapahtumat… ei yleisöä.

Tohtori Taweesin totesi, että tämä oli luonnos ja sitä voidaan muuttaa ja että se viimeistellään perjantaina lisäkokouksissa, joissa ilmoitukset tehdään virallisesti tuolloin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/