Maailman terveysjärjestön asiantuntija kävelee taaksepäin ja oikaisee väitteen, jonka mukaan Covid-19:n oireeton leviäminen on "erittäin harvinaista"

Maailman uutiset-

Mallitutkimukset arvioivat, että jopa 40 % koronavirustartunnoista voisi tarttua ihmisiltä, ​​joilla on virus, mutta joilla ei ole oireita, Maailman terveysjärjestön asiantuntija on todennut maanantain kommenttinsa jälkeen, että oireeton tarttuminen oli "erittäin harvinaista" herätti kohua. 

Tohtori Maria Van Kerkhove

Mutta tohtori Maria Van Kerkhove väitti, että reaalimaailman tiedot viittasivat siihen, että se saattoi silti olla harvinainen tapahtuma, kun hän osallistui sosiaalisen median Q&A-tilaisuuteen selittääkseen itseään ja sanoi, ettei hän puhuessaan viitannut mallitutkimuksiin.

WHO:n Covid-19:n tekninen johtaja Van Kerkhove sanoi, että oireettoman tartunnan osalta "meillä ei ole vielä vastausta". Hänen kommenttinsa WHO:n maanantain lehdistötilaisuudessa sen harvinaisuudesta perustui kahteen tai kolmeen yksittäiseen tutkimukseen, jotka seurasivat oireettomien ihmisten kontakteja, sekä maiden tai asiantuntijoiden hänen organisaatiolleen jakamiin julkaisemattomiin tietoihin.

"Käytin ilmaisua "erittäin harvinainen" ja mielestäni on väärinkäsitys sanoa, että oireeton leviäminen maailmanlaajuisesti on erittäin harvinaista. Se, mihin viittasin, oli tutkimusten osajoukko. Viittasin myös joihinkin tietoihin, joita ei ole julkaistu tai virallisia." hän sanoi.

Associated Pressin/The Guardianin avustuksella

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/