Reader Mailbag: Miksi kaksinaismoraali joissakin paikoissa, joissa käytetään porsaanreikiä alkoholin myymiseen, kun lähes kaikkialla muualla on pakko sulkea?

Seuraava on lukijan palaute, eikä se välttämättä vastaa Pattaya News Companyn mielipiteitä. Sisällä olevat mielipiteet ovat lukijoiden omia. Jos haluat tehdä ehdotuksen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com

Pattayassa on perjantai-ilta, joka on yleensä kiireistä aikaa yhdessä maailman suurimmista yöelämän pääkaupungeista, joka tuo kaupunkiin miljoonia vuosittain.

Paitsi, että tämä perjantai on kesäkuussa 2020 ja keskellä Covid19-koronaviruskriisiä ja vaikka Pattayalla ei ole ollut yhtään tapausta kahteen kuukauteen, kaikki viihdepaikat ovat edelleen hallituksen sulkemia.

No, tavallaan.

Kaupungissa on muutama paikka, yksi Soi Buakhaossa ja yksi Jomtienissa, jotka käyttävät porsaanreikiä houkutellakseen edelleen suuria väkijoukkoja ja myydäkseen alkoholia. En nimeä heitä erikseen, koska tiedän, että se voi olla Thaimaan tiukkojen panettelulakien vastaista, mutta jos olet Pattayalla nyt, tiedät mistä puhun.

Porsaanreikä näyttää myyvän alkoholia take awayna myyjiltä tai cocktailkärryistä tai baareista, jotta ihmiset voivat siirtyä lähistöllä oleville julkisille istuimille ja juoda, syödä, seurustella, kuunnella musiikkia (yhdessä näistä paikoista on live-DJ) ja pohjimmiltaan taukoja. jokainen Covid19-sääntö. Koska istumapaikat ovat julkisia, ravintolasta tai baarista ei veloiteta, ja koppi voi ilmeisesti myydä take awayna laillisesti. Julkisella paikalla juominen ja kokoontuminen on edelleen teknisesti laitonta, mutta jostain syystä poliisi ei valvo tätä säännöllisesti. Tiedän, että he ovat lyöneet ihmisiä muutaman kerran, mutta suurimmaksi osaksi se näyttää hyväksytyltä. Molemmat paikat houkuttelevat satoja ihmisiä öisin, melkein yksikään ei käytä naamioita tai pidä sosiaalista etäisyyttä.

Nyt, ennen kuin ihmiset sanovat, että olen ruoho tai huijari jne… en ollenkaan. En oikeastaan ​​välitä siitä, että nämä paikat tekevät niin. Ennen kuin minua syytetään sosiaalisen etäisyyden soturiksi… ei ollenkaan. Uskon, että virus on lähes poissa Thaimaasta, eikä juomiseen tai ystävien kanssa olemiseen ole riskiä.

Joten miksi kirjoittaa tämä esitys? Koska mielestäni on aika avata kaikki. Tuhannet baarit ja yöelämän paikat pysyvät suljettuina, jotka maksavat laillisesti lisenssit ja joilla on henkilökuntaa, vuokraa, sähköä jne. Monet joutuvat maksamaan nämä kohteet jopa suljettuina. Ne ovat olleet kiinni nyt lähes kolme kuukautta.

En ole järkyttynyt näistä suosituista paikoista, joissa voi nähdä satoja ihmisiä öisin, koska se on melko selvää, että Pattayalaiset ovat kyllästyneitä tähän virustilanteeseen ja haluavat palata normaaliksi. Ei uusi normaali… normaali.

On aika lopettaa tämä kaksoisstandardi. Joko antaa kaiken auki tai poliisin on oltava oikeudenmukainen ja tukahdutettava näitä porsaanreikiä, jotka maksavat rehellisille omistajille rahaa, jotka pysyvät väkisin suljettuina.

Dave, Pattayan asukas kahdeksan vuotta

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/