Iäkäs nainen kuoli törmäyksessä Pattayalla

Pattaya-
Vanhempi nainen kuoli törmäyksessä ja juoksemassa liikenneonnettomuudessa Pattayalla tänä varhain aamulla Thaimaan kansallisen ulkonaliikkumiskiellon aikana.

Pattayan kaupungin poliisin kapteeni Thanongsak Inphadung sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 1:00 Pattaya Beach Roadilla.

Pelastuslaitos ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen tuntemattoman vanhuksen naisen vuotavan raskaasti verta tieltä. Nainen julistettiin myöhemmin kuolleeksi onnettomuuspaikalla.

Silminnäkijät kertoivat The Pattaya Newsille, että lava-auto ajoi suurella nopeudella ennen kuin törmäsi iäkkääseen naiseen, joka ylitti tien ennen kuin kiihtyi pois.

Pattayan poliisi jatkaa tutkintaa kuljettajan etsimiseksi lisätoimia varten. He tarkastelevat CCTV:tä alueella saadakseen lisätietoja.

He työskentelevät myös tunnistaakseen naisen, jolla ei ollut henkilötodistusta, ja miksi hän oli ulkona Pattaya Beachin ulkonaliikkumiskieltoaikoina.

Toimittajat huomauttavat: Joissakin tiedotusvälineissä on ollut vääriä raportteja siitä, että tapettu nainen on tunnettu katutaiteilija Walking Streetillä. Uhri ei ollut se esiintyjä, joka on elossa ja voi hyvin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/