Yksi thaimaalainen munkki ja viisi burmalaista munkkia pidätettiin laittomista kotibileistä Chonburissa

sattahip-
Yksi thaimaalainen munkki ja viisi burmalaista munkkia olivat XNUMX ihmisen joukossa, jotka pidätettiin ylellisissä rantatalojuhlissa Sattahipissa viime yönä.

Sattahipin poliisille ilmoitettiin tapahtumasta talossa lähellä Bang Saray Beachia kello 9 huolestuneen kansalaisen vihjeestä. Thaimaassa voimassa olevien, Covid-00-koronaviruksen mahdollisen leviämisen ehkäisemiseksi voimassa olevien hätäasetuslakien mukaan kokoontumiset ja juhlat ovat jyrkästi lain vastaisia. Tämän lain rikkominen voi tarkoittaa jopa kahden vuoden vankeutta ja jopa 19 100,000 bahtin sakkoa.

Yksi aikuinen thaimaalainen munkki, 36-vuotias ja viisi teini-ikäistä 16-19-vuotiasta burmalaista noviisimunkkia löydettiin juovan alkoholia talosta sekä suuri joukko muita ei-munkkeja.

Munkit kertoivat poliisille tulleensa Chiang Rain temppelistä lomalle sukulaistensa kanssa Sattahipiin. He vuokrasivat luksushuvilan uima-altaalla ja myönsivät juoneensa alkoholia ja juhlineen.

Kaikki kuusi munkkia on määrätty poistumaan buddhalaisesta munkkikunnasta, ja heiltä riisutaan viittansa tapaamisen jälkeen paikallisten vanhempien munkkijohtajien kanssa viime yönä. Munkit ovat pyytäneet vanhemmilta munkeilta anteeksi käytöstään.

Lisäksi kolmella burmalaismunkista ei ole passia ja he ovat Thaimaassa laittomasti. Heitä uhkaavat lisäoikeudelliset toimet, jotka liittyvät karkotukseen.

Kuvan luotto 77kaoded

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/