Ulkomaalaisen, todennäköisesti kadonneen ukrainalaisen naisen ruumis löydettiin viidakosta Koh Samuilta

Koh Samui-

Ulkomaalaisen naisen ruumiin, jonka Bo Phutin poliisin mukaan uskotaan olevan 32-vuotias kadonnut ukrainalainen nainen, sienenmetsästäjä löysi eilen iltapäivällä kookoksenlehtien peittämästä Koh Samuin viidakosta.

Orla Frolov oli alun perin ilmoittanut kadonneeksi poliisille Koh Samuilla 25. toukokuuta hänen miehensä Dimas Frolovin toimesta. Hänet vietiin tapahtumapaikalle eilen iltapäivällä, ja hän on kuulemma vahvistanut paikalta löydettyjen esineiden, kuten olkalaukun, tarkistamisen kautta, että ruumis on hänen.

Hänen ruumiinsa vietiin poliisin mukaan paikalliseen sairaalaan täydelliseen ruumiinavaukseen.

Bo Phutin poliisi ilmoitti Associated Pressille, että he uskovat, että tämä oli mahdollinen murha tässä vaiheessa ja että ruumis oli upotettu tähän paikkaan yrittäessään piilottaa se.

Mies, joka löysi ruumiin, on paikallinen hotellityöntekijä, joka metsästi sieniä alueella.

Nainen on asunut Koh Samuilla useita vuosia miehensä ja lastensa kanssa, mutta hänen kerrotaan jättäneen äskettäin miehensä. Bo Phutin poliisin mukaan hänet vahvistettiin viimeksi nähtyksi lähellä temppeliä Lamaissa 25. toukokuuta noin kello 1.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja haastattelee hänen perheensä ja lähikontakteja saadakseen lisätietoja tapahtuneesta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/