Thaimaan viranomaiset ovat huolestuneita siitä, että ihmiset vartioivat naamioita, jotkin maakunnat ottavat käyttöön tiukat sakot ja naamioiden täytäntöönpanon

Thaimaa-

Covid-19-tilannehallintokeskus on todennut viikonloppuna, että he ja kansanterveysministeriö ovat huolestuneita kuulemma vahvistetuista raporteista, joissa ihmiset ovat jättäneet vartiointinsa eivätkä käyttäneet naamioita julkisilla paikoilla.

Vaikka laki ei ole pakollista koko maassa, useissa provinsseissa, mukaan lukien Chonburi, on täytäntöönpanokelpoisia maskimääräyksiä, jotka otettiin käyttöön hätäasetuksen aikana auttaakseen ehkäisemään Covid-19-koronaviruksen mahdollista leviämistä.

Laki voi tarkoittaa, että jos joku jää kiinni ilman maskia, hän voi saada jopa 20,000 XNUMX bahtin sakon tai jopa vankeusrangaistuksen.

Pattaya News on myös huomannut paikallisten toimittajiensa näkemyksen, että naamioita käyttävien ihmisten määrä paikallisesti on vähentynyt merkittävästi, ja monet pitävät niitä leukansa tai kaulan ympärillä "säännöstenmukaisuuden vuoksi" tai laittavat ne vain, jos he näkevät lainvalvontaviranomaisen.

Maskinkäyttöä koskevissa internetkommenteissa on valitettu, että koska Pattayalla ei ole yhtään Covid-19-tapausta seitsemään viikkoon eikä noin kahteen viikkoon yhtään valtakunnallisesti levinnyt paikallisesti levinnyt Covid19-tapaus, maskin käyttöä ulkona rannalla tai kävelyllä ei ole. .

Terveysministeriön virkamiehet ovat kuitenkin varoittaneet, että maassa voi silti olla oireettomia viruksen kantajia, jotka jäävät havaitsematta, ja maskia käyttäminen aina oli turvallisempaa. Tämä noudattaa myös Maailman terveysjärjestön äskettäin tarkistettuja neuvoja.

Lisäksi Chanthaburin viranomaiset ovat havainneet matkustajien luopuvan varovaisuudesta COVID-19:n välttämiskäytäntöjen suhteen, kun paikallinen kansanterveysviranomainen, tohtori Apirak Pisutaporn on kehottanut kävijöitä suljetuissa tiloissa pitämään naamarit päällä ja välttämään ruuhkaisia ​​paikkoja.

Chanthaburin kuvernööri Witurat Srinam myönsi, että paikallisten on nähty liikkuvan ilman naamioita ja aiheuttavan siten toisen infektioaallon riskin. Provinssi valvoo maskien käyttöä tiukasti 20,000 XNUMX bahtin sakolla tästä viikosta eteenpäin.

Useat muutkin maakunnat maassa ovat myös sitoutuneet pakollisiin sakkoihin ja täytäntöönpanoon niille, jotka jäävät kiinni käyttämättä naamaria julkisilla paikoilla. Nämä määräykset kestävät todennäköisesti vähintään yhtä kauan kuin hätäasetus, jonka on määrä päättyä kesäkuun lopussa, ellei Thaimaan hallitus jatka sitä.

Thaimaa on edelleen poikkeustilassa lehdistön ajan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/