Lukijan postilaukku: Dongtan Beach on parempi ilman myyjiä ja on parantunut

Seuraava on lukijan lausunto, ja siinä olevat ajatukset ja mielipiteet ovat hänen omiaan eivätkä välttämättä heijasta The Pattaya Newsin ajatuksia. Jos haluat lähettää oman mielipiteesi toimituksen tai postilaukun, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com tai PM Facebookissa.

Miksi Dongtan Beach oli parempi ilman myyjiä ja miksi heidän ei pitäisi palata Dana P.

Myyjän pressulla peitetyt tuolikasat ja tavarat, jotka ovat todella 24/7 asuttuja taloja, poistetaan. Tämä on laitonta ja sitä kutsutaan tunkeutumiseksi.


Myyjän hiekkaan ajetut betonitolpat poistetaan. Tämä on laitonta, pysyviä rakenteita ei pitäisi olla.


Myyjän betonilaatat poistetaan. Tämä on laitonta, pysyviä rakenteita ei pitäisi olla.


Kadun toiselta puolelta ilmaan roikkuvat myyjän tietoliikenne- ja sähköjohdot on poistettu, mutta ne näyttävät jo korvaavan ne. Tämä on julkinen ranta, miten Internet-palveluntarjoajat ja sähköyhtiö laskuttavat niitä?


Myyjät ovat olleet poissa, joten kyyhkyset palaavat rannalle, koska heitä ei häiritä. En vieläkään näe merilintuja. En ole koskaan nähnyt merilintua Dongtan Beachillä.


Myyjät ovat olleet poissa eivätkä epäpätevästi hakkeroineet puita aiheuttaen sieni-infektioita ja mahdollisesti puiden kuoleman. Kaupungin pitäisi korjata puiden haavat, mutta en näe heidänkään osoittavan puiden leikkaamista.


Ystävällisin terveisin,
Dana

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/