Lukijapostilaukku/lausunto: Pattayalla on edessä epätoivoinen elokuu?

Seuraava on Pattayasta kotoisin olevan Richardin meille lähettämä sähköposti. Mielipiteet ja kirjoitukset sisällä ovat hänen omiaan. Jos sinulla on mielipidetoimitus tai postilaatikko, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com.

Edessä epätoivoinen elokuu

Thaimaan ja Pattayan vähitellen avautuessa yrityksiä kiinnitetään nyt entistä enemmän huomiota siihen, miten maa pääsee takaisin taloudellisille jaloilleen.

Hallitus on pyrkinyt kannustamaan kotimaan matkailua palaamaan moniin lomakohteisiin, kuten Pattayaan, mutta jos asiat ovat nyt vaikeita, elokuu tulee olemaan vieläkin suurempi este navigoimiselle.


Heinäkuun lopulla valtava määrä ulkomaisia ​​vierailijoita palaa kotimaahansa, kun heidän jatkettu viisuminsa loppuvat. Tämä jättää maahan valtavan tyhjiön, koska harvat näistä vierailijoista korvataan saapuvilla turisteilla.


Ei ole mahdollista, että näin lyhyessä ajassa uusia turisteja kannustettaisiin vierailemaan maassa. Tämä tarkoittaa, että elokuun tilanne on vielä epätoivoisempi kuin se, johon maa tällä hetkellä on.


Tosiasia on, että monet näistä ihmisistä, jotka joutuvat lähtemään, olisivat enemmän kuin mielellään jäädäkseen ja auttaisivat näin tukemaan taloutta. Eikö maan olisi parempi jatkaa näitä viisumeja sen sijaan, että kannustaisi joukkopakoa?


Tilannetta auttaisi myös baarien ja viihdekeskusten avaaminen nyt. Sen lisäksi, että se saisi turisteja käyttämään enemmän, se tekisi myös omistajat tyytyväisiksi.


En ole baarin omistaja enkä juo juurikaan, mutta olen hämmästynyt näiden paikallisten yritysten antamasta tuesta, joka ruokkii tuhansia nälkäisiä paikallisia joka päivä.


Pattayan paikallisviranomaiset tarvitsevat tätä hyvää tahtoa yhä enemmän tulevina kuukausina tai ruokajonot pidentyvät päivä päivältä. Varmasti tulee aika, jolloin bar and go go -omistajilla ei ole varaa näihin eleisiin, ellei heille anneta mahdollisuutta ansaita elantoa.


Tulevien kuukausien toimet ovat vaikeita, mutta Thaimaan viranomaiset voivat tietyillä tavoilla tehdä tilanteesta vähemmän epätoivoisen. Jos näin tapahtuu, hallituksen on ajateltava "laatikon ulkopuolella" ja käännyttävä pois tähän asti toimineesta jäykästä "pelisuunnitelmasta".

Richard T.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/