Yhdysvallat ja UNICEF yhdistävät voimansa suojellakseen haavoittuvimpia, mukaan lukien siirtolaisia ​​Thaimaassa Covid19:n aikana

BANGKOK, 5 – Yhdysvallat Yhdysvaltain kansainvälisen kehitysviraston (USAID) kautta ja Yhdistyneiden kansakuntien lastenrahasto UNICEF tekevät yhteistyötä COVID-19-pandemian torjunnassa auttaakseen hillitsemään viruksen leviämistä ja lieventämään sen vaikutuksia Thaimaan heikoimmassa asemassa olevat väestöryhmät, kuten siirtolaiset ja heidän perheensä sekä valtiottomat etniset vähemmistöt.

USAID on myöntänyt UNICEFille yhteensä 700,000 19 dollarin apurahoja Thaimaan pandemian ratkaisemiseksi. COVID-XNUMX-kriisi muuttaa Thaimaan haavoittuvimpien väestöryhmien, kuten pienituloisten, siirtolaisten, etnisten vähemmistöjen ja tilapäisten työntekijöiden, elämän, joilla on usein rajoitettu pääsy kriittisiin terveys- ja hygieniatietoihin sekä laadukkaisiin ja edullisia terveyspalveluja.

"Maahanmuuttajat ja muut haavoittuvat ryhmät kohtasivat useita haasteita jo ennen pandemiaa asemansa, kielimuuriensa, sosiaalisen leimautumisen ja syrjinnän vuoksi", sanoi Thomas Davin, UNICEFin Thaimaan edustaja. ”Taistelu COVID-19:ää vastaan ​​ei saa jättää ketään taakse, oli se nuori tai vanha. Viime kädessä tämä tuki suojaa koko yhteiskuntaa. Yhteisenä velvollisuutemme on tukea heikoimmassa asemassa olevia heidän oikeudellisesta tai etnisestä asemastaan ​​riippumatta ja varmistaa, että he ovat turvassa ja heillä on pääsy palveluihin selviytyäkseen ja pysyäkseen terveinä. USAID:n antelias panos auttaa meitä tavoittamaan enemmän lapsia ja perheitä, jotka tarvitsevat eniten tukea, jotta kukaan ei putoa halkeamien läpi."

"Välittömän terveysvaikutuksen lisäksi COVID-19-pandemia uhkaa yhteisöjen toimeentuloa ja sosiaalista hyvinvointia kaikkialla Aasiassa", sanoi USAID:n Aasian aluekehitysoperaation johtaja Peter A. Malnak. "Nämä taakka voivat olla erityisen akuutteja haavoittuvimmille väestöryhmillemme, mikä aiheuttaa häiriöitä nuorten ja nuorten koulutuksessa. USAID on iloinen voidessaan tehdä yhteistyötä UNICEFin ja Thaimaan kuninkaallisen hallituksen kanssa tarjotakseen välitöntä apua pandemian sosiaalisten ja taloudellisten vaikutusten lieventämiseksi Thaimaan haavoittuvimmissa yhteisöissä. Yhdessä, solidaarisesti työskennellen, luomme uuden polun kestävyyteen, terveyteen ja hyvinvointiin tulevina kuukausina."

USAID-UNICEF-kumppanuuden puitteissa UNICEF työskentelee sidosryhmien, kuten siirtolaistyöryhmän, kansalaisyhteiskunnan järjestöjen, kansainvälisten järjestöjen sekä Thaimaan kuninkaallisen hallituksen kanssa tarjotakseen koordinoitua ja vaikuttavaa tukea ja varmistaakseen, että riittävä ja oikea-aikainen apu saavuttaa lapset ja perheet siirtolais- ja ei-thaimaalaisille yhteisöille.

Useiden USAID-UNICEF-kumppanuuden aloitteiden joukossa UNICEF työskentelee Raks Thai Foundationin ja World Visionin kanssa toteuttaakseen yhteisön tiedottamista ja jakaakseen terveys- ja hygieniakäytäntöjä koskevia tiedotusmateriaaleja noin 120,000 22 siirtolaiselle ja etniselle vähemmistölle, jotka asuvat XNUMX maakunnassa eri puolilla Thaimaata. Materiaalit ovat saatavilla burmaksi, khmeriksi ja laosiksi. Ohjelmakumppanit tarjoavat myös psykologista tukea ja ohjausta vanhemmille ja omaishoitajille mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi näissä yhteisöissä.

Ohjelmakumppanit myös kouluttivat siirtolaisnuoria tukemaan yhteisöjään COVID-19:n ehkäisyssä ja syrjinnän torjumisessa ja perustavat hätäapurahoja auttaakseen tällaisia ​​nuoria jatkamaan koulutustaan ​​ja taitojensa kehittämistä.

USAIDin apuraha auttaa UNICEFiä ja Thaimaan kuninkaallista hallitusta lieventämään COVID-19-pandemian lyhyen ja pitkän aikavälin vaikutuksia lapsiin tarjoamalla sosiaalipalveluja terveydenhuolto- ja koulutussektoreilla.

UNICEF jakaa myös digitaalisia lämpömittareita 3,000 XNUMX laitokselle, mukaan lukien varhaiskasvatuksen kehittämiskeskukset ja koulut etelärajalla sijaitsevissa maakunnissa, sekä kotihoitolaitoksissa ja nuorisokoulutuskeskuksissa valtakunnallisesti.

USAID tukee UNICEFiä edistämään olennaisten palvelujen saatavuutta, mukaan lukien mielenterveys- ja sosiaalipalveluiden vihjelinjat. USAID tukee myös UNICEFin pyrkimyksiä vahvistaa lastensuojelua yhteisön tasolla lisäämällä kykyä havaita, raportoida ja osoittaa lasten väkivalta-, pahoinpitely-, laiminlyönti- ja hyväksikäyttötapaukset, jotka voivat lisääntyä COVID-19-rajoitusten ja rajoitusten aikana.

Edellinen on UNICEFin lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/