Pattayan poliisi pidätti myymälävarkauden paikallisella klo 7-11 ja hänellä oli kymmeniä piilotettuja varastettuja esineitä

Pattaya –

Jopa Pattayan poliisi oli hämmästynyt siitä, mitä he löysivät tänä aamuna, kun he pidättivät myymälävarkauden varkaudesta paikallisessa seitsemän yksitoista.

Työntekijä havaitsi epäillyn piilottavan esineen vaatteisiinsa ja soitti poliisille. Kuitenkin, kun Pattayan poliisi saapui ja teki epäillyn etsinnän, kävi ilmi, että heidän vaatteiden alle ja pussiin oli piilotettu kymmeniä esineitä.

Pattayan poliisi ei nimennyt epäiltyä, mutta julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvat ja tavarat tekstin kera, joka kysyi, kuinka on mahdollista piilottaa näin paljon yhden henkilön päälle.

Epäiltyä syytetään useista varkaudesta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/