Pattaya City toivoo kotimaisten matkailijoiden paluuta rantoja, hierontaliikkeitä, hotelleja ja ostoskeskuksia auki, mutta paikallisten asukkaiden mukaan puoliavautuminen ei toimi

Pattaya-

Pattayan kaupungin viranomaiset ilmoittivat aiemmin tällä viikolla käynnistettäessä valoisampaa yhdessä -kampanjaa, että he toivoivat rantojen, hierontaliikkeiden, hotellien ja ostoskeskusten kaltaisten kohteiden uudelleen avaamisen auttavan houkuttelemaan kotimaisia ​​matkailijoita, ulkomaalaisia ​​tai ulkomaalaisia ​​muualta maassa vierailemaan alueella ja palaamaan takaisin. ulos ja nauttia paikallisista nähtävyyksistä, jotka ovat avoinna.

Kertoimme yhdessä valoisampaa kampanjaa täällä:

https://thepattayanews.com/2020/05/31/pattaya-launches-the-pattaya-is-brighter-together-campaign-meant-to-signify-the-ongoing-and-gradual-re-opening-of-the-city/

Paikalliset yrittäjät ovat kuitenkin eri mieltä ja sanovat, että vaikka puolet toimenpiteet auttavat jossain määrin ja muutamat valitut tapahtumapaikat, joilla on vakiintunut asiakaskunta, näyttävät pärjäävän hyvin, ilman kaupungin maailmankuulu yöelämän ja Walking Streetin avaamista, kaiken viihteen kielto. tyylinäytökset, konsertit ja tapahtumapaikat sekä alkoholikielto ravintoloissa mahdolliset kotimaiset matkailijat jättävät Pattayan toistaiseksi väliin. Monet tapahtumapaikat eivät myöskään avaudu uudelleen ennen kuin kansainväliset turistit saavat palata ainakin rajoitetussa kapasiteetissa.

Pattaya Tourism Associationin presidentti Thitipat Siranatsirikun kertoi eilen Pattaya Newsille, että kahdeksankymmentä prosenttia paikallisista paikoista, jotka voivat avautua, pysyvät suljettuina, kunnes säännöt löystyvät entisestään.

https://thepattayanews.com/2020/06/02/eighty-percent-of-legally-allowed-to-open-tourist-attractions-in-pattaya-choosing-to-stay-closed-for-now-says-tourism-association-president/

Ms Thitipat sanoi, että ilman maailmankuulua yöelämää ja viihdeelämää Pattaya ei houkutellut useimmat turistit. Hän lisäsi, että useimmat ulkomaalaiset olivat yllättyneitä kuullessaan, että 40–45 prosenttia Pattayalle vuosittain saapuvista turisteista on Thaimaan kotimaisia ​​kansalaisia. Hän kuitenkin sanoi, että ilman viihdepaikkoja auki… joista monet Pattayalla on suunnattu erityisesti Thaimaan kansalaisille, kuten Differ and Bone tai Ramayana-vesipuisto, kotimaan thaimaalaiset ohittavat kaupungin toistaiseksi. Hän sanoi, että monet alueen baarit ja viihdepaikat olivat erityisesti thaimaalaisille, eivät ulkomaalaisille, ja voisivat ansaita tuloja, jos ne avattaisiin uudelleen kotimaisista turisteista.

Hän lisäsi, että ravintoloiden avaamisen salliminen oli hyödyllistä, mutta perheiden kielto istua yhdessä, kuten joissakin paikoissa on raportoitu, estää ihmisiä lähtemästä ulos. Hallitus on sittemmin sanonut tällä viikolla, että pieni ryhmä voi istua yhdessä syömässä, kuten grillaamassa, ilman väliseiniä, mutta niiden on oltava vähintään metrin etäisyydellä toisistaan. Tämä vastaa laajaan kritiikkiin, joka koskee yhden henkilön pöytäsääntöjä joissakin paikoissa.

Viihdeteollisuus on painostanut hallitusta sallimaan niiden avaamisen uudelleen, mikä käsittää myös paikallisen Chonburin johtajuuden. Pattayalla ei ole todettu yhtään Covid-19-tapausta 59 päivän aikana.

Pääministeri on kuitenkin kehottanut kärsivällisyyttä ja todennut, että heidän noudattamansa varovainen uudelleenavaamissuunnitelma on vienyt heidät sinne, missä he ovat, ja kiirehtiminen ei auta ketään, saati sitten yrittäjiä.

Tämä johtuu siitä, että sairaudentorjuntaministeriön tunnetut virkamiehet ehdottivat eilen viihdepaikkojen avaamisen siirtämistä entisestään. Tällä hetkellä tämä on vain ehdotus, jota ei ole hyväksytty.

https://thepattayanews.com/2020/06/02/department-of-disease-control-deputy-director-general-proposes-bars-and-entertainment-venues-not-to-open-until-after-schools-in-thailand/

Toistaiseksi avautuvat toivovat parasta, mutta ovat varautuneet pahimpaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/