Päihtynyt mies pidätettiin, koska kerrottiin murtautuneen ulkonaliikkumiskiellon tarkastuspisteen läpi Pattayassa

Pattaya-


Pattayan poliisin mukaan päihtynyt mies on pidätetty tänä aamuna Pattayan ulkonaliikkumiskiellon tarkastuspisteen läpimurtamisesta.

Video tapahtumasta on katsottavissa täällä, kun lainvalvontaviranomaiset ovat pidättäneet epäillyn.

https://youtu.be/mNZgl3-jbhw

Thaimaassa on tällä hetkellä voimassa kansallinen ulkonaliikkumiskielto päivittäin klo 11–00, jotta voidaan estää kokoontumisia ja juhlia, jotka voisivat levittää Covid-3-koronavirusta Thaimaan hallituksen mukaan.

Kyseinen ulkonaliikkumiskiellon tarkistuspiste asetettiin Etelä-Pattayalle. Kello 2:00 musta ajoneuvo, jonka kylkeen oli kirjoitettu racing, kieltäytyi pysähtymästä ja murtautui tarkastuspisteen läpi suurella nopeudella.

Poliisi jäljitti ajoneuvon ennen kuin pakotti ajoneuvon pysähtymään kiinnittämällä sen useiden poliisiautojen väliin Soi Bongkotilla.

Kuljettaja, 37-vuotias vahvasti päihtynyt Anek Karrasin, otettiin kiinni tapahtumapaikalta. Pattayan poliisin mukaan herra Anek kykeni hädin tuskin kävelemään alkoholimyrkytyksen vuoksi ja ei ollut yhteistyökykyinen lainvalvontaviranomaisten kanssa huutaen useita säädyttömiä lausuntoja. Paikalle vastanneen poliisin mukaan hänen autostaan ​​löytyi myös veitsi.

Mr. Karrasin saa syytteen poliisilta pakenemisesta, päihtyneenä ajamisesta ja Thaimaan kansallisen ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta. Jälkimmäisestä seuraa enintään kahden vuoden vankeusrangaistus ja/tai sakko enintään 100,000 XNUMX bahtia. Hän on edelleen poliisin huostassa lehdistön ajan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/