Hyvää syntymäpäivää Hänen Majesteettinsa Thaimaan Kuningattarelle Pattaya News Teamilta

Thaimaa-

Tänään, 3. kesäkuuta, on Hänen Majesteettinsa Thaimaan kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshana syntymäpäivä.

Hänen Majesteettinsa syntyi 3. kesäkuuta 1978 Hat Yain alueella Thaimaassa. Tänään on hänen 42-vuotissyntymäpäivänsä. Tänään on kansallinen vapaapäivä ja hallituksen virastot, kuten maahanmuuttovirasto, ovat kiinni.

Hänen majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshanan kuvat on asetettu julkisuuteen kaikkialla maassa, koristeltu violetilla ja valkoisella kaupungintalojen ulkopuolella ja kuukauden tärkeimmillä teillä, sisäministeriön pysyvä sihteeri Chatchai Promlert sanoi viime viikolla.

Hyväntoivekirjat ovat myös ihmisten saatavilla allekirjoitettavaksi näissä paikoissa. Bangkokissa varsinkin kaupungin tiet ja alueet ovat täynnä muotokuvia ja omistuksia Hänen Majesteettilleen.

Koko Pattaya News -tiimi toivottaa hänen Majesteetilleen erittäin onnellista, palkitsevaa ja iloista päivää tässä erityisessä tilaisuudessa ja monille muille.

Kauan eläköön kuningatar!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/