Kuntokeskukset ja kuntosalit valmistautuvat avautumaan huomenna uudelleen Thaimaassa aivan uusien varotoimien ja sääntöjen mukaisesti

Pattaya-

Thaimaan hallitukselta on saatu lupa avata kuntokeskukset, mukaan lukien ostoskeskusten kuntokeskukset, huomenna, kesäkuun 19. päivänä, osana kolmatta vaihetta, jossa suljetut yritykset avataan uudelleen ja sääntöjä ja rajoituksia löysätään aiemmin CovidXNUMX-koronaviruksen ympärillä.

Uudelleenavaaminen sisältää kuitenkin monia uusia sääntöjä ja määräyksiä, jotka on suunniteltu estämään Covid-19-koronaviruksen mahdollinen leviäminen.

Vaikka lähes kaikki kuntosalilaitteet ovat yleisön käytössä, ei vain vapaita painoja, kuten toisessa vaiheessa kaksi viikkoa ennen, se edellyttää laitteiden desinfiointia ja desinfiointia jokaisen käyttäjän jälkeen. Aiemmin jotkin kuntosalit olivat saaneet avata, mutta ne vaativat vain vapaan painonnostoa eikä muita laitteita. Myöskään aiempien vaiheiden kauppakeskusten kuntosalit eivät saaneet avautua uudelleen edellisessä vaiheessa.

Kuntosaleilla ja kuntokeskuksissa tarvitaan naamioita koko ajan.

Suuret ryhmätunnit ja ryhmätoiminta ovat edelleen kiellettyjä. Pienryhmäistunnoissa sallitaan vain rajoitetusti paikkoja.

Lämpötilan tarkistukset ja sisäänkirjautuminen Thai Chanan hallituksen Covid19-jäljityssovelluksen kautta vaaditaan. Käsidesiä tulee olla saatavilla koko kuntokeskuksessa.

Henkilökuntaa on ohjeistettu rajoittamaan tiukasti myös kuntosaleihin ja kuntokeskuksiin saapuvien ihmisten määrää sekä rohkaisemaan sosiaalista etäisyyttä ja estämään seurustelua ja juttelua.

Asiakkaiden tulee myös tuoda omat pyyhkeet hallituksen määräysten mukaisesti. Myös säilytyskaappeja ja suihkuja koskevat tiukat säännöt tulevat voimaan.

Pattaya News huomauttaa, että kaikki kuntokeskukset tai kuntosalit eivät avaudu huomenna, koska päätös uudelleen avaamisesta perustuu tapahtumapaikan hallintaan. Avenuen ostoskeskuksen Fitness 7 julkaisi sosiaalisessa mediassa ilmoituksen, että ne avataan vasta kesäkuun kuudentena päivänä ja CoCo Fitness at Mike's Shopping Mall julkaisi, että ne avataan vasta 15. kesäkuuta.

Jett's Fitness at Royal Garden julkaisi sosiaalisessa mediassa, että ne ovat avoinna huomenna, kesäkuun ensimmäisenä, klo 6-00.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/