Thaimaa ilmoittaa neljästä uudesta Covid-19-koronaviruksen tuontitapauksesta

Bangkok-

Covid-19-tilannehallintokeskuksen apulaistiedottaja Panprapa Yongtrakul ilmoitti neljästä uudesta maahantuodusta Covid-19-koronavirustapauksesta tänä aamuna päivittäisessä lehdistötilaisuudessa Thaimaassa.

Kaikki neljä tapausta on tuotu Thaimaan kansalaisilta, jotka on äskettäin palautettu ulkomailta ja jotka joutuivat välittömästi osavaltion karanteeniin eivätkä olleet altistuneet suurelle yleisölle. Tänään on kuudes päivä peräkkäin, kun Thaimaassa ei ole todettu yhtään paikallisesti levinnyt tapausta valtakunnallisesti.

Thaimaassa on nyt yhteensä 3,081 XNUMX tapausta taudinpurkauksen alkamisesta aiemmin tänä vuonna.

Yhteensä 2,963 61 ihmistä on toipunut kokonaan ja päässyt pois sairaaloista. Covid19-taudin hoidossa on valtakunnallisesti vain XNUMX ihmistä, joista suurin osa on osavaltion karanteenista.

Thaimaassa on kuollut virukseen 57 ihmistä taudinpurkauksen alkamisen jälkeen.

Huomenna alkaa kolmas vaihe neljästä suunnitellusta rajoitusten lieventämisvaiheesta, kun elokuvateattereita, hierontaliikkeitä, eläintarhoja ja Pattayassa rannat ja Koh Larn avataan uudelleen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/