Poliisi ratsasi Pattayan kotibileissä Facebook-suoratoiston jälkeen, pidätti kolmekymmentä Thaimaan ulkonaliikkumiskiellon ja hätäasetuksen vastaisesti

Huay Yai-

Huay Yain poliisi teki ratsian Pattayan alueella sijaitsevassa kodissa sijaitsevaan uima-allashuvilaan tänä aamuna, joka oli muutettu syntymäpäiväjuhlia varten improvisoiduksi yökerhoksi, jossa oli DJ, paljon alkoholia ja poliisin mukaan laittomia huumeita.

Alla on video tapahtumasta sekä pieni osa juhliin kiinnittäneestä suoratoistosta:

https://youtu.be/SleRZsriqGo

Huay Yain poliisi sai tietoonsa suuresta juhlasta, johon osallistui kolmekymmentä ihmistä, kun asukkaat valittivat heille tapahtumaa koskevasta Facebook-live-lähetyksestä. Thaimaassa kokoontumiset ja juhlat, erityisesti alkoholin ympärillä, ovat vastoin tiukkoja sääntöjä, joiden tarkoituksena on estää Covid-19-koronaviruksen mahdollinen leviäminen.

Säännöt kuuluvat sekä kansallisen ulkonaliikkumiskiellon, joka on klo 11–00, että hätäasetuksen, joka sisältää enintään kahden vuoden vankeusrangaistuksen ja 4 00 bahtin sakot.

Eversti Pichit Wattano, Huay Yain aseman apulaishakemisto, kertoi lehdistölle, että juhlista löytyi useita laittomia huumeita, mutta ei nimennyt tiettyjä huumeita.

Hän totesi myös, että juhlissa oli teema, jossa suojelijat pukeutuivat pyjamiin ja koululaisten asuihin sekä live-DJ, paljon alkoholia, tanssilattia ja olivat olennaisesti muuttaneet kodin laittomaksi yökerhoksi. Kaikki Thaimaan yökerhot ovat tällä hetkellä suljettuina hätäasetuksen mukaisesti.

Kaikki XNUMX juhlista löydettyä henkilöä pidätettiin ja vietiin Huay Yain poliisiasemalle, jotta he kohtaavat lisäsyytteitä hätäasetuksen väitetystä rikkomisesta. Myös huvilan omistaja joutuu syytteeseen, poliisi lisäsi.

Suurin osa juhlissa olleista oli teini-ikäisiä, Huay Yain poliisi kertoi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/