Kaksi teini-ikäistä kuoli törmäyksessä auton kanssa vaarallisessa U-käännöksessä Pattayalla

Pattaya-


Kaksi nuorta teini-ikäistä julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun heidän moottoripyöränsä törmäsi moottoriajoneuvoon U-käännöksessä Etelä-Pattayalla juuri ennen Thaimaan kansallista ulkonaliikkumiskieltoaikaa viime yönä.

Pattayan kaupungin poliisin luutnantti Nares Pumsawai sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 10 U-käännöksessä Makron myymälän edessä Pattayalla. Tämä sama U-käännös on ollut useiden kuolemantapausten ja onnettomuuksien paikka viime vuosien aikana.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen ajoneuvon ja moottoripyörän sekä onnettomuuspaikalta tapahtuman nähneen väkijoukon.

Tieltä löydettiin 14-vuotiaan miehen ja naisen ruumiit. Sawang Boriboon -säätiön pelastustyöntekijät olivat yrittäneet antaa lääketieteellistä apua, mutta he eivät onnistuneet.

Kahden teini-ikäisen ystävät kertoivat The Pattaya Newsille, että he olivat matkalla kotiin muilla moottoripyörillä.

Kun kaksi uhria teki U-käännöksen moottoripyörällään, he menettivät hallinnan ja sekä kuljettaja että matkustaja putosivat, missä he törmäsivät saapuvasta moottoriajoneuvosta. Kummallakaan nuorella ei ollut kypärää.

Moottoriajoneuvon kuljettaja, 23-vuotias nainen, jonka nimeä ei kerrottu tapauksen tutkinnan ajaksi ja joka oli näkyvästi järkyttynyt onnettomuudesta, kertoi Pattayan lainvalvontaviranomaisille, että kaksi uhria oli juossut U-käännöksen läpi nopeasti, eikä hän traagisesti pystynyt välttää lyömistä niihin. Hän teki yhteistyötä Pattayan poliisin kanssa meneillään olevassa tutkinnassa.

Pattaya News huomautti, että U-käännös oli aiemmin määrätty suljetuksi toiselta puolelta Bangkokiin johtavalle kaistalle, mutta se avattiin Sattahipiin vievälle kaistalle.

Kyseisellä U-käännöksellä on ollut pitkä ja traaginen historia, jopa virkamiehet määräsivät sen jossakin vaiheessa pysyvästi suljetuksi, mutta äskettäin avattiin yksisuuntaisille käännöksille yhteen suuntaan Sattahipiin.

Tässä on joitain aikaisempia tapauksia, jotka tapahtuivat samassa U-käännöksessä.

https://thepattayanews.com/2020/01/08/british-expat-killed-in-motorcycle-accident-at-u-turn-in-sa-kaeo/

https://thepattayanews.com/2019/12/10/three-injured-in-motorbike-crash-at-u-turn-near-makro-in-south-pattaya/

https://thepattayanews.com/2020/03/11/dangerous-u-turn-on-sukhumvit-road-in-front-of-makro-in-pattaya-to-be-permanently-closed/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/