Pattayan kaupungin pormestari sanoo, että Pattayan alueen rannat on suunniteltu ja avautuvat todennäköisesti uudelleen kaikille aktiviteetteille kesäkuun ensimmäisenä päivänä

Pattaya-

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem on ilmoittanut Pattayan lehdistölle tänä aamuna tapattuaan Chonburin tartuntatautikomitean, että kaikki Pattayan alueen rannat on suunniteltu ja avautuvat todennäköisesti kesäkuun alussa kaikille toimille.

Rannat ovat olleet suljettuina noin kaksi kuukautta Covid19-koronavirustilanteen vuoksi, Pattaya News toteaa. Tilanteen parantuessa on keskusteltu rannan uudelleen avaamisesta. Pattaya News huomauttaa kuitenkin, että tämä odottaa lopullista hyväksyntää CCSA:lta (Center for Covid-19 Situation Administration), joka on antanut ristiriitaisia ​​tietoja tänään pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Kaikki aktiviteetit, mukaan lukien uinti, auringonotto, lepotuoleilla rentoutuminen ja ei-kilpaurheilu, voivat jatkua, kun ranta virallisesti avataan, pormestarin mukaan.

Rantatuoleilla on huolehdittava siitä, että asiakkaiden välissä on vähintään yksi metri ja harjoitellaan sosiaalista etäisyyttä.

Rannalla olevia ihmisiä kannustetaan myös harjoittamaan sosiaalista etäisyyttä.

Mitä tulee Koh Larniin, saaren asukkaat ovat harkinneet pyyntöä saaren avaamisesta uudelleen ja se on alun perin hyväksytty. Asia lähetetään lopullista hyväksyntää ja Chonburin tartuntatautikomitean kokoukseen. Lopullinen päätös saaren uudelleen avaamisesta tehdään todennäköisesti 31. toukokuuta mennessä.

Rannat, joista keskusteltiin, ovat seuraavat:

Pattaya, Jomtien, Phra Tamnak Beach, Cozy Beach, Wong Amat Beach, Krating Rai Beach, Lan Pho Naklua Public Park, Samak Beach ja Bali Hai Pier. 

Lähde: https://www.77kaoded.com/news/sangk/1683734

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/