Kolme kuoli ja yksi haavoittui radioaseman joukkoammuskelussa Phitsanulokissa

Phitsanulok-

Kolme ihmistä kuoli tänä aamuna ja yksi loukkaantui vakavasti, kun useilla aseilla aseistettu mies meni radioasemalle Phitsanulokissa Thaimaassa ja aloitti ampumisen.

Tapaus alkoi noin kello 11 Radio Thailand -asemalla Phitsanulokissa.

Ampuja Wim Sonsuk, 59, oli aseistettu kahdella aseella ja veitsellä.

Hän metsästi ja tappoi kolme henkilökunnan jäsentä, Sanit Butmangkulin, aseman johtajan, Jirawut Sumetthepananin, vanhemman sähköasentajan ja Phumisaran Phanphumin, vanhempi teknikon.

Radiolähetysteknikko Prung Chandaeng ammuttiin ja haavoittui.

Wim selvisi tapauksesta ja odotti poliisin saapuvan pidättämään hänet, antautuen ilman välikohtauksia. Häntä on kerrottu tarkkailtavaksi, eikä hän ole toistaiseksi puhunut poliisille ampumisen syystä.

Pol-kenraaliluutnantti Apichart Sirisith, provinssin poliisialueen 6 komissaari, sanoi, että näytti siltä, ​​että Wim oli suunnitellut tapauksen ja hänellä oli erityinen epäkohta yhtä tapetuista henkilöistä.

Wim ei tiettävästi työskennellyt asemalla, mutta hänellä oli henkilökohtainen ongelma yhden uhrin kanssa, jonka väitettiin häädyttämisen kotoaan. Wim oli kuulemma tehnyt useita vihaisia ​​viestejä sosiaalisen median tileillään ennen ampumista.

Pattaya News antaa lisätietoja tästä tarinasta sitä mukaa, kun se ilmestyy. Tämä on kehittyvä tarina.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/