Thaimaa ilmoittaa yhdeksästä uudesta Covid-19-tapauksesta, jotka kaikki on tuotu ulkomailta

Bangkok-

Tohtori Taweesin Visanuyothin, Center for Covid-19 Situation Administrationin tiedottaja ilmoitti yhdeksästä uudesta Covid-19-koronavirustapauksesta tänä aamuna Bangkokissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Kaikki yhdeksän tapausta on tuotu ulkomailta palaavilta Thaimaan kansalaisilta, mikä kiinnittää lääkärin mukaan huomion valtion karanteeniprosessin ja rajavalvonnan tärkeyteen.

Tällä hetkellä kansainväliset saapuvat lennot on kielletty ja rajat on suljettu lukuun ottamatta Thaimaan kansalaisia, jotka palaavat ulkomailta. Jokaisen Thaimaan kansalaisen on läpäistävä pakollinen 19 päivän valtion karanteeni, joka sisältää Covid-XNUMX-testauksen. Valtion karanteenitapaukset eivät ole julkisia.

Alla on luettelo paluumuuttajista Thaimaan kansallisen uutistoimiston luvalla.

Tämä tarkoittaa, että toista päivää peräkkäin ei löydetty yhtään uutta paikallisesti levinnyt tapausta koko Thaimaan maassa.

Thaimaassa on ollut yhteensä 3,054 2,931 virustapausta taudinpurkauksen alkamisesta aiemmin tänä vuonna. Tapauksista XNUMX XNUMX on parantunut täysin ja vapautettu, ja kaksi niistä on toipunut viimeisen XNUMX tunnin aikana.

Sairaaloissa on hoidossa valtakunnallisesti 66 tapausta, joista suurin osa on CCSA:n virkamiesten mukaan tuontitapauksia.

Thaimaassa on kuollut yhteensä 57 ihmistä taudinpurkauksen alkamisen jälkeen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/